Logo

Kids

Zorgeloos spelen in de zon met NIVEA SUN Kids Sensitive

De hittegolf is van start en dat betekent extra aandacht voor smeren! Voor de allerkleinsten heeft NIVEA een nieuwe zonbeschermingslijn ontwikkeld voor de gevoelige kinderhuid. De NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive lijn heeft vier handige varianten voor de beste applicatie.

Janine heeft de producten van NIVEA SUN altijd in haar tas want juist de huid van de kindjes heeft extra bescherming nodig.

In de eerste levensjaren zijn de natuurlijke huid-eigen beschermende functies tegen uv-stralen nog onvoldoende ontwikkeld. De jonge huid bereikt de volledige dikte en pigmentatie pas in de tienerjaren, waardoor deze nóg gevoeliger is voor beschadiging door uv-straling dan een oudere huid. Daarnaast werkt het herstelproces van de huid op jonge leeftijd nog niet naar behoren. Extra voorzichtigheid in de zon is dus erg belangrijk.

De NIVEA SUN Kids Protect & Play Sensitive lijn (met SPF 50+) is, evenals de bestaande NIVEA SUN Kids Protect & Play producten, extra waterbestendig en bevat dezelfde hoge zonbeschermingsfactor. Deze nieuwe lijn is echter ongeparfumeerd en daardoor nog geschikter voor de meest gevoelige kinderhuid. Verschillende zon-scenario’s vragen om verschillende insmeertechnieken en dus komt de nieuwe formule in vier handige varianten. De zonnesprays en de roll-on maken het insmeren niet alleen makkelijker, maar ook leuk voor kids. De lotion maakt het eenvoudig om een royale laag aan te brengen en is daardoor een must have voor een lange dag in de zon. Vergeet niet iedere twee uur en telkens na het zwemmen, zweten en afdrogen de zonnebrand opnieuw aan te brengen voor optimale bescherming.

Geniet van deze heerlijke zomerweek!

ww.nivea.nl

Prijs vanaf € 9,99.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *