Logo

Lifestyle

Weekendtip: UNXPCTD – Het pop-up podium voor jong en oud in de Westergas

Het Corona virus houdt ons nog steeds in zijn macht. Anderhalve meter afstand wordt steeds normaler en de laatste keer dat we een dansje hebben gedaan lijkt alweer een tijd geleden. Dit laatste is niet alleen voor ons vervelend, maar wat dacht je van de creatieven onder ons?! Een groot aantal creatieven momenteel weinig tot geen werk doordat festivals en optredens zijn uitgesteld, en kunstodia gesloten zijn.

UNXPCTD biedt deze creatieven, die vanwege de coronacrisis hun opdrachten hebben zien wegvallen, een t/m 28 september een podium in Zuiveringshal West van de Westergas. Tijdens UNXPCTD is steeds een andere creatieveling, of creatief gezelschap, verantwoordelijk voor de invulling van het dagprogramma. Dat kan uiteenlopen van dans-, cabaret-, toneelvoorstellingen tot optredens van bands of bijzondere workshops.

Circus Kristal:
Het weekend staat in het teken van de kids, want dan opent Circus Kristal haar tent. Altijd al willen weten hoe het is om een circusartiest te zijn? Kies dan voor het circusfeestje. Je mag van alles proberen; Chinese bordjes, diabolo’s, één-wiel-fietsen, indianenstokken, jongleren, koorddansen, katapultplanken, bal-lopen en nog veel meer! We doen eerst voor hoe het allemaal werkt en daarna ga je zelf aan de slag. Naast de circusartiesten geven wij ook coole goocheltrucs van een echte goochelaar tijdens dit spannende goochel workshop van circus Kristal. De trucs zijn aangepast aan de verschillende leeftijden tussen 6-12 jaar. Een ticket is alleen nodig voor de kinderen en er zit een drankje bij de prijs inbegrepen.

Naast de dagelijks wisselende optredens is er ruimte voor een aantal honderd gasten in de bar van UNXPCTD. Behalve de alcoholvrije bar 0.020 zal er ook genoeg aanbod zijn voor de liefhebbers van alcohol. Om de honger te stillen zullen verschillende foodtrucks aanwezig zijn. En op vrijdag worden de 1200m2 van de zuiveringshal omgetoverd tot gezellige silent disco. Perfect dus voor een uitje met de kids of een gezellige date night.

Openingstijden:

Donderdag: 16:00 uur – 00:00 uur

Vrijdag: 16:00 uur – 00:00 uur

Zaterdag: 12:00 uur – 00:00 uur

Zondag: 12:00 uur – 00:00 uur

Kinderprogramma 4-12 jaar:

Zaterdag: 12:00 uur – 13:30 uur

Zondag: 12:00 uur – 13:30 uur

www.unxpctd.amsterdam

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *