Logo

Kids

Voorleestip: DONNIE, Het kleurrijkste kinderboek van het jaar

Boeken met een boodschappen zijn hot en wij zijn 100% voor. Ieder kind doet er toe ongeacht kleur, gender etc. Daarom staat boven aan onze must reads lijst het boek DONNIE

Wie is Donnie?

Dit is Donnie! Donnie houdt van gamen, voetbal en skaten. Maar het allermeest houdt Donnie van jurken! De kindjes op school snappen dat niet. Daarom draagt Donnie de jurken alleen in mama’s geheime kast en belandt zo in een wereld vol feest en avontuur.

In deze tijd van positieve verandering helpt Donnie kinderen (en ouders) op een speelse manier te kijken naar de wereld om hen heen. Een inclusief en breed verhaal, waarin plek is voor iedereen. Donnie is geschreven door creatief ondernemer Lisa Maschhaupt en geïllustreerd door Saša Ostoja, onder andere bekend van zijn werk voor Volkskrant Magazine.

Op avontuur met Donnie

De tweede druk van Donnie ligt nu bij de drukker, dus de hoogste tijd Donnie nog nóg beter te leren kennen: Donnie heeft een eigen Holiday Shop met gezellige Donnie items zoals t-shirts, drinkflessen en pins. Vanaf dit jaar zal Donnie met leuke voorlees- en knutselmiddagen door Donnie’s favoriete Drag Queens, naast Amsterdam, ook te vinden op andere plekken in Nederland zoals bij de Boekenbar in Utrecht en Paagman in Den Haag.

Donnie is geschikt voor kinderen van drie tot honderd jaar oud, en vanaf nu verkrijgbaar in de leukste boekenwinkels van Nederland.

www.donniestories.com

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.