Logo

Beauty

Skin boost: Concentrated Ginseng Renewing Creamy Mask van Sulwhasoo

Ochtendroutine van een mom in tijden van COVID: Snelle douche, knot in het haar, joggingbroek met een comfy hoodie en back to home scholing. Als ’s avonds de rust is teruggekeerd in huis wil je niks liever dan op de bank ploffen voor een avondje Netflixen. Maar hey mama, vergeet jezelf niet. Ook al zitten we nu aan huis gekluisterd, onze huid heeft nog steeds dezelfde liefde en care nodig.

Zet dus minimaal 1 keer per week met zwarte letters een me-time avondje in de agenda en pamper jezelf to the max. Een fijn masker mag dan natuurlijk niet ontbreken en wij hebben er eentje voor jou gevonden waar je huid heel blij van gaat worden. Namelijk het Concentrated Ginseng Renewing Creamy Mask van Sulwhasoo.

Sulwashoo Concentrated Ginseng Renewing Creamy Mask

Het masker zorgt direct voor een zichtbaar stevigere en stralende huid. Dit unieke en innovatieve crème masker is doordrenkt in de bekende Ginseng Renewing Cream van het merk. Deze crème is gemaakt van de krachtige formule van Ginsenoside Compound K, een antioxidant wat wordt gewonnen uit de bekende Koreaanse rode ginseng. Deze werkstof is net zo krachtig als vitamine C en stimuleert de aanmaak van collageen, voorkomt vochtverlies en gaat de vorming van pigmentvlekken, rimpels en huidverslapping tegen.

Het masker is gemaakt van een unieke Double Wrapping SheetTM wat zorgt voor een intense en betere afgifte van de krachtige ginseng.

Het gouden masker biedt door haar unieke samenstelling zowel directe als lange termijn voordelen voor de huid. Het resultaat is een zichtbaar gelifte, gehydrateerde huid met een prachtige langdurige glow.

Dit product is vrij van parabenen, parfum, gluten en sulfaten.

Huidtype: Droge huid | Gecombineerde huid | Gevoelige huid | Normale huid Huidprobleem: Anti-aging | Verstevigend | Egale/stralendere huid | Droge huid

€ 24,95

Via www.masukamask.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.