Logo

Lifestyle

Sint Tip: Live zoomen met de Sint!

“Sinterklaas hoort en ziet alles, dus pas op… anders komt er niks in je schoen” of “Pas op hoor, want anders belt mama Sinterklaas om te vertellen dat je stout bent.” Dit kregen wij zelf vroeger al te horen en het zullen nu jij zelf mom bent woorden zijn die regelmatig voorbij komen. Sinterklaas is magisch en geeft elk jaar weer zoveel plezier. Dit jaar is helaas alles anders en zien veel kinderen de Sint niet live, maar gelukkig is de Sint ook niet vies van een Zoom call hier en daar en dus kun je hem op jouw beeldscherm toveren dit jaar!

Sint op je Beeldscherm is dé oplossing om Corona-proof Sinterklaas te kunnen vieren. De Sint heeft zich namelijk verdiept in de wereld van videobellen en conference calls, waardoor hij inmiddels kan Zoomen en Skypen als de beste. Dankzij deze nieuwe skills kan de goedheiligman nu dus ook ten tijde van het ‘nieuwe normaal’ een vriendelijk woordje tot eenieder spreken. En dit gewoon vanuit je eigen vertrouwde huiskamer, klaslokaal, kantoor of waar dan ook. Het enige wat je hiervoor nodig hebt is een telefoon, laptop of iPad.

Sinterklaas LIVE en DIRECT

Er kunnen verschillende Sint op je Beeldscherm-opties geboekt worden. Sinterklaas LIVE en DIRECT, oftewel live videobellen, is ideaal voor ouders met jonge kinderen en voor scholen. Hoe het werkt? Kies een datum (4 tot 6 december) en tijdslot. Hierna neemt het team van Sint op je Beeldscherm contact met je op om via persoonlijke details en leuke wetenswaardigheden een draaiboek te kunnen maken. De Sint kan hierdoor goed voorbereid aan zijn interactieve bezoek beginnen. In een sessie van een half uur kan de Sint – live en direct in je huiskamer of klaslokaal – een gesprek met wel zes kinderen aangaan.

Persoonlijke videoboodschap; ook voor doven en slechthorenden

De vooraf opgenomen videoboodschap van Sinterklaas, is een perfecte manier om een vriend of familielid een grote glimlach te bezorgen! Schrijf zelf je boodschap, of laat hem opstellen door de Sint aan de hand van jouw input. Er is ook gedacht aan een doventolk. Want Sinterklaas is er natuurlijk voor iedereen! Om dit te onderstrepen heeft de Sint een cursus gebarentaal gevolgd bij Irma ;-).

Extra’s voor een heerlijk avondje uit + Sinterklaas Videoboodschap

Bestel een fles wijn (Spaanse rioja) of een brievenbusbanket (klein, medium, groot) met zowel een persoonlijke boodschap op het etiket (maximaal 100 woorden) als een persoonlijke boodschap van Sinterklaas. De boodschap wordt via een QR-code op de verpakking gedrukt. Het banket, oftewel de amandelspijs, komt in de smaken: kaneel, chocolade, Haagsche Hopjes en walnoot/sinaasappel.

Een initiatief van drie ondernemers uit de creatieve sector

Sint op je Beeldscherm is bedacht door mensen die o.a. achter verschillende festivals en EARTH Water zitten. Vanuit hun verschillende disciplines zijn zij in deze tijd, waarin er veel minder werk is, op zoek gegaan naar een positief geluid. Sinterklaas op je Beeldscherm is bedacht met als doel: “Sinterklaas net zo leuk en spannend maken als hoe wij het vroeger hebben ervaren!”, aldus Marjet Wesselink, Jeroen Schipper, Patrick de Nekker en Henk Witteveen.

www.sintopjebeeldscherm.nl

Prijzen:

Sinterklaas LIVE en DIRECT € 55 voor 15 minuten

Sinterklaas LIVE en DIRECT € 100 voor 30 minuten

Sinterklaas Videoboodschap € 30 voor variant van 250 woorden

Sinterklaas Videoboodschap € 15 voor variant van 100 woorden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *