Logo

Kids

Shopping tip: Scoon lanceert kids department met uitsluitend ‘Brands That Care’.

In de maatschappij van nu zijn we allemaal op zoek naar koopjes en willen we alle trends op de voet volgen, maar er is ook een verandering gaande. We staan meer stil bij wat we aanschaffen en stellen onszelf belangrijke vragen. Waar komt onze kleding? Waar is het van gemaakt? Wat heeft dit kledingstuk voor impact op het milieu? Ook gaan we steeds meer voor kwaliteit ipv kwantiteit. Goede basics zijn belangrijker dan ooit en we geven liever wat meer uit aan sustainable fashion. Niet alleen voor onszelf, maar ook zeker voor onze kids. Daarom zijn we heel blij dat SCOON nu ook een kids department heeft gelanceerd.

Over SCOON

SCOON is een one-stop-shop voor een gecureerd aanbod van kleding, beauty en lifestyle producten met een positieve impact op het milieu en de makers. Sinds kort is daar ook SCOON Kids aan toegevoegd. Vanaf nu zijn o.a. Veja, Stella McCartney, Patagonia, The Knotty Ones en Gingermonkeys in kindermaten verkrijgbaar. Met de toevoeging van SCOON Kids hoopt SCOON een betekenisvolle bijdrage te leveren voor ouders in de zoektocht naar de leukste en tegelijkertijd meest verantwoorde producten. Zowel voor hun kinderen als voor zichzelf.

SCOON is de online verzamelplek voor impactvolle merken. De webshop werkt uitsluitend met brands die vanuit hun eigen DNA bezig zijn om in hun businessmodel iets terug te geven. Dat kan door middel van duurzame, innovatieve productiemethoden, recyclede materialen, maar ook door het steunen van sociale projecten of andere goede doelen. Bij SCOON wéét je dat je goed zit, omdat het voorwerk naar intentie en achtergrond per merk al is gedaan.

Founders SCOON

Oprichters Marloes en Guusje hebben beide meer dan 10 jaar ervaring in corporate business en een stevige achtergrond in beauty, mode, marketing en e-commerce. In eerste instantie misten zij een verzamelplek voor de beste en fijnste spullen zonder in te hoeven leveren op design, materiaal en duurzaamheid.

Dit gevoel groeide des te meer toen ze beide moeder werden. Met het oog op de toekomst; zowel korte termijn -waar stel je je eigen kinderen aan bloot?- als lange termijn -wat laat je achter voor de volgende generatie?- raakten ze geïnspireerd door duurzame ontwikkelingen binnen de mode en beauty branches. Door middel van SCOON willen zij deze initiatieven voor iedereen meer toegankelijk maken en hiermee verantwoorde consumptie en productie te stimuleren.

SCOON Curated By…

Door middel van ‘SCOON Curated By’, krijgt de collectie een extra invalshoek. Experts, influencers en vrienden van SCOON (o.a. Jennifer Hofman, Nina Pierson en Lisa Goes Vegan) maken vanuit hun eigen duurzame overtuiging en smaak een selectie van SCOON items. Je krijgt zo gecureerde collecties die bijvoorbeeld gefocust zijn op Vegan items, slow fashion, gerecylde items of juist clean beauty.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.