Q&A

THE MOM TALKS WITH... MANDY MEUWESE

Mandy Meuwese is mede-eigenaar van Ganbaroo; een succesvol pr-bureau dat zij samen met haar collega Simone runt. Mandy is the mom van twee jongens: Loui & Parker. Wij hebben haar het hemd van het lijf gevraagd over hoe zij haar carrière combineert met het moederschap, want Mandy is een echte busnisses mom. Die desondanks volop van het leven weet te genieten met haar mannen.

Je bent mama van twee jongens, hoe is het om de enige vrouw in huis te zijn?
Het is heerlijk om de enige vrouw te zijn! Ze zijn heel lief voor me en jongens zijn heel duidelijk in hun communicatie, weinig gedoe eromheen. Al is soms die mannelijke energie wat veel en vooral druk 😊. Mijn man heeft ook nog twee kinderen uit een eerdere relatie waarvan 1 meisje. Zij is ook vaak bij ons wat de mannelijke energie lekker doorbreekt zo nu en dan.

Kan je ons iets vertellen over jouw werk bij Ganbaroo?
Ik heb samen met mijn business partner al meer dan 13 jaar Ganbaroo, een PR agency gespecialiseerd in Fashion & Lifestyle. Naast de reguliere PR, houden wij ons ook bezig met conceptontwikkeling, events, consulting, denken we graag na over nieuwe strategieën op het gebied van marketing en PR,  vinden we het geweldig om mooie merken en/of mensen samen te brengen en zo veel meer. Iedere dag is dus anders wat het ook interessant maakt en de reden dat ik het al zolang volhoud.

En hoe combineer jij je carrière met moederschap?
Ik heb gelukkig een man die flexibel is, dus wanneer ik wel eens naar het buitenland moet, of er iets in de avond of weekend moet gebeuren voor werk, is dit altijd op te lossen en voelt dit niet vervelend naar de jongens toe. Ook hebben we veel fijne vaste oppasjes waar Loui en Parker dol op zijn en waar wij ze ook met een gerust hart achter laten. Vrijdag werk ik thuis en plan ik geen fysieke afspraken. Die dag werk ik echt om de kindjes heen en probeer ik vanaf 15.00  ook echt samen met hen het weekend in te gaan.

Gaat het werk altijd door of kun je ook helemaal offline gaan en 100% moeder zijn?
Het werk loopt wel gewoon door, maar wanneer ik op vakantie ga probeer ik wel 100% uit te tunen. Dit kan ook omdat ik een zakelijk partner heb die dan het werk overneemt en visa versa.

Wat doe je het liefst tijdens een vrije dag met de jongens?
Aangezien ik jongens heb die echt af en toe ’uitgelaten’  moeten worden ben ik het liefst een groot deel van de dag buiten. Dat kan in het park zijn, speeltuin, Museumplein, strand waar dan ook. Ook vind ik het heerlijk om in het weekend met Loui naar de film te gaan of naar het Stedelijk of Rijks. Het is te gek en zo verfrissend om de wereld door zijn ogen te zien.

Wat is jouw favoriete familie vakantiebestemming?
Bali is een heerlijke plek met kindjes ,maar Ibiza en Mallorca blijven ook altijd fijn. Ik zou graag ook met de kinderen naar Zuid-Italië gaan, maar deze staat nog op de to-do-list.

Wat is iets wat jij hebt geleerd van moederschap?
Ik heb echt geleerd dat ik bepaalde dingen moet proberen los te laten, genieten van het moment. Dit lukt lang niet altijd maar ik doe mijn best. Ik zou ze het liefst voor alles beschermen maar vanaf dag 1 dat ze geboren worden begint het loslaten al.. zo moeilijk af en toe maar ook fantastisch om te zien hoe ze zich als hun eigen persoontjes ontwikkelen. Ze zijn ook heel verschillend.

Wat is je favoriete beauty product?
VITAVIVA voedingssupplementen daar zweer ik bij, ook waanzinnig goed voor je huid.  Ik heb ook mijn hele zwangerschap van Parker VITAMAMA geslikt,  hier zit werkelijk alles in wat je lichaam nodig heeft tijdens en na je zwangerschap. Nu ben ik overgestapt op VITADAILY dit is een zakje met alle vitaminepillen die je per dag nodig hebt. Verder zweer ik bij de liquid foundation van Mac Cosmetics. 

Welke fashion item mag niet ontbreken in de kast van een moeder?
Ik denk toch een mooie (grote) klassieke tas waar alles in kan. Ik heb zelf een grote leren tote bag. Deze gaat werkelijk overal mee naartoe als ik met de jongens ben en hier komt dan ook van alles uit; speelgoed, luiers, koekjes, boodschappen, you name it. Ook kan ik niet zonder mijn lievelings denim van DENHAM.

Wat is het favoriete speelgoed van de kids?
Parker speelt met alles wat zijn grote broer leuk vindt en dat is op dit moment Kapla & lego. Ook spelen we heel veel spelletjes waaronder UNO, Mens erger je niet en Jenga.

Wat houdt jou relaxed in stressvolle tijden?
Sporten, genoeg slaap en tijd met mijn liefsten (kinderen, man en vrienden) zij relativeren alles.

Last but not least…… Wat is jouw tip voor andere business moms?
Blijf altijd heel dicht bij jezelf en je onderbuik gevoel, volg je droom en probeer vooral dingen te doen waar je blij van wordt en die je positieve energie geven.

Add a comment

Geef een reactie