Logo

Beauty

Mommy Tip: Big hair in a blink of an eye

We kunnen er niet omheen… een zwangerschap is funest voor je haar. Tijdens de zwangerschap zelf kun je opeens gezegend zijn met een volle bos. Die volle haardos hebben we te danken aan het hormoon oestrogeen. Dit hormoon zorgt ervoor dat je haar niet uitvalt tijdens je zwangerschap en dit zorgt voor een hairdo waar je altijd al van droomde. Helaas is de pret alleen meestal (dit verschilt per mom) over als de baby er is. Je kunt dan te maken krijgen met veel haaruitval en met een beetje pech gaat dit met plukken tegelijk. Dit hoort allemaal bij het ontzwangeren, maar is echt heel vervelend en kan je flink onzeker maken.

Gelukkig zijn er tegenwoordig veel oplossingen om toch weer het volle haar dat je voorheen had te krijgen en zelfs nog voller, want the bigger the better! We willen je graag voorstellen aan de zusjes Kim en Christy Oosterbosch. Samen runnen zij een kapsalon gespecialiseerd in diverse soorten haarverlenging met als uitblinker “het haarstuk”.

Bij Hair Elements worden haarstukken gemaakt die altijd perfect bij de klant passen. Christy en Kim gaan eerst met de klant aan tafel om het haar van de kruin tot de punten door te nemen. Wil je, je eigen haarkleur of een andere gewenste kleur? Alles is mogelijk. Zodra het haarstuk gekleurd is kan deze worden opgehaald. Bij het ophalen wordt het haarstuk ingezet en geknipt. Zo zorgen de zussen dat het haarstuk goed aansluit op jouw natuurlijke kapsel. Omdat zij erg stevig föhnen zal er lang een mooi model in het haarstuk blijven zitten en ga jij elke ochtend met een mooi geföhnde look de deur uit. Het enige wat je hoeft te doen is het haarstuk ’s morgens in het haar klikken en doorborstelen. Voor het slapen gaan kun je het het haarstuk er weer uithalen en op je nachtkastje leggen. Het haarstuk kun je bij de zussen laten wassen, dit is maar eens per 4 á 5 weken nodig en kan eventueel per post op en neer gestuurd worden.

Voor & Na:

Zien is geloven en daarom hebben wij Christy en Kim om wat voor en na foto’s gevraagd om te laten zien wat een waanzinnig resultaat je kunt krijgen met de haarstukken.

Naast het haarstuk zijn er nog veel meer opties voor big hair zoals weaves, extensions, kleinere haarstukjes en fashion color clips

Hair Trends:

Je zult zien dat je alle kanten op kunt met jouw nieuwe hairdo en de mooiste kapsels kunt creëren. De zusjes geven je graag wat inspiratie.

Bohemian festival look:

Het festivalseizoen komt er weer aan en dat is de ultieme manier om even een mommy break te nemen, je op je mooist te maken en te genieten. Haaraccessoires zijn een enorme trend en de bohemian trend is stil going strong. Met een volle bos haar kun je los met clips, speldjes scrunchies en noem maar op.

Curly girl:

Hoewel bij het föhnen van het haar al een slag gecreëerd wordt is het leuk om tijdens een date night nog even net wat extra krullen in te zetten. Vraag als je een haarverlenging hebt wel altijd even advies, want er zijn zeker wat do’s en don’ts als het gaat om krullen. Het enige dat je nodig hebt is een goede krultang (wel eerst even het haar goed verzorgen) en een goede haarspray. Impress your hubby!

Creative braids:

Vlechten zijn niet alleen voor jonge meisjes these days, want vlechten zijn hot. Met een volle bos haar kun je alle kanten op. Wat dacht je bijvoorbeeld van een losse visgraat vlecht of een subtiel vlechtje aan de zijkant.

Add some color:

Gekleurd haar is hot en sowieso een hit bij jouw kids. Met de color clips van Hair Elements kun je een te gekke colored look creëren voor net even wat meer edge.

Wil je meer informatie over de haarstukken of een andere verlenging? Neem dan een kijkje op de website van Kim & Christy! www.hairelements.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *