Logo

Beauty

MOMMY MUST-HAVE: SKINS TRAVEL SPRAY

Zijn jij en de kids ook zo klaar met dit regenachtige weer in Nederland en word het tijd om de zon op te zoeken? Dan hebben wij de tip voor jou: Skins Travel Spray. Een echte aanrader om mee te nemen in de handbagage. Maar ook voor alledaags, als je onderweg bent samen -of voor- de kids. Skins Cosmetics kenmerkt zich al sinds de oprichting in 2000 door een ruim aanbod verfijnde, high-quality geuren van niche parfumhuizen, gebotteld in flacons die ware kunstwerkjes op zich zijn. Met de Skins Travel Spray – ontworpen door Skins Cosmetics – is het gebruik van deze geuren niet meer aan één plek gebonden.

Skins Travel Spray
Dit stijlvolle, lederen product voor on the go zorgt er namelijk voor dat je je parfum veilig en makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. De Skins Travel Spray onderscheidt zich niet alleen door het luxe, minimalistische, tijdloze design maar ook door het gebruik van het gepatenteerde Genie-S systeem. Dit systeem zorgt ervoor dat de carry-on flacon in de lederen behuizing van de Travel Spray met gemak gevuld kan worden door deze op de verstuiver van het full-size product te vast te klikken. Op deze manier kan de Skins Travel Spray snel worden gevuld en gaat er geen parfum verloren tijdens het proces. De Genie-S carry-on flacon is navulbaar en dus herbruikbaar.

Travel Sprays & Refills
De verfijnde, lederen Skins Travel Spray is verkrijgbaar in twee kleuren – Warm Grey en Chestnut. De Travel Sprays kunnen worden aangeschaft in de Skins stores en op skins. nl. In de winkels is er de optie de Travel Spray eenmalig – op het moment van aanschaf – te laten vullen met een parfum naar keuze. Bij elke Skins Travel Spray zijn twee refills van 7ml inbegrepen, de verkoopprijs bedraagt €35. De Travel Spray refill is ook los verkrijgbaar voor €7. Kijk voor meer informatie op www.skins.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *