Logo

Fashion

Mom Tip: Bird tas covers

Ben jij ook zo zuinig op jouw designer bag en wil je dat deze zo lang mogelijk mooi blijft? Als mom moet je nogal eens door weer en wind: kids naar school, play-date in de speeltuin of langs de lijn op zaterdagochtend. Je laat jouw favoriete tas dan waarschijnlijk het liefst thuis, maar dat hoeft niet meer met de bag covers van BIRD.

BIRD is een bijzonder nieuw Nederlands concept om je luxe (hand)tas te beschermen tegen weersinvloeden zoals regen en wind. Het merk presenteert een praktische en fashionable accessoire dat uniek is en geeft vrouwen de gelegenheid kracht uit te stralen.

Bedenkster Anja Fijma kwam met het concept van de BIRD covers omdat zij niet langer wilde nadenken over welke tas zij mee wilde nemen zonder eerst het weerbericht te moeten checken. De covers vormen een bescherming voor gevaren van buitenaf en zien er uniek uit. Het merk creëert hiermee bescherming zoals een mens dat kan aan zijn naasten en zoals een vogel kan zorgen voor haar kroost vandaar de naam BIRD.

Essentiële accessoires

Bij onverwachte omstandigheden beschermt BIRD je geliefde must have tegen weer en wind. De covers zijn verkrijgbaar in drie verschillende maten (mini, medium en maxi) en in de kleuren: black, navy blue, army green en transparant. Iedere cover wordt met de hand gemaakt van waterafstotend polyester van hoge kwaliteit. Met het verstelbare koord, gemaakt van hetzelfde materiaal als in de zeilsport, sluit de BIRD perfect aan op je tas. Na gebruik kan de cover gemakkelijk worden opgeborgen in de daarbij behorende hoes.

Gepersonaliseerde BIRD covers

Naast de standaard modellen is het mogelijk om aan de slag gaan en een eigen unieke BIRD cover te creëren. Beslis tot in de puntjes over het ontwerp, alles is mogelijk; zelfs specifieke prints zijn uitvoerbaar. Omdat iedere cover met de hand wordt gemaakt, zijn de levertijden van de eigen ontworpen covers op aanvraag.

Over Anja Fijma

Bedenkster Anja Fijma, werkte jarenlang als kapster en in de financiële wereld voordat ze besloot het roer om te gooien en van haar passie voor mode haar werk te maken. Inspiratie haalde Anja uit de trends die zij voorbij zag komen bij de grote merken op de catwalk, om vervolgens op creatieve wijze haar eigen manier van styling te ontwikkelen. Haar doel: dezelfde look & feel creëren zonder daarbij de hoofdprijs te betalen. Zo worden tassen met de Bird cover gemakkelijk een geheel nieuw fashion accessoire.

Anja: “Door de vaak onvoorspelbare weersomstandigheden in ons land, kon ik niet vrij dragen wat ik wilde, zonder mij daarbij druk te maken of mijn geliefde tas vies zou worden of door de regen beschadigd zou raken. Daarnaast wilde ik mijn tassen een andere look kunnen geven. Met een oud stuk plastic zeil en een koord heb ik toen een prototype gemaakt die ik over mijn tas kon dragen. Zo is het idee voor BIRD ontstaan.”

Verkoopprijs vanaf €139,90 via Bird.shop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.