Logo

Kids

Meet & Greet Daley Blind – Hudson Bay Haarlem

De derde collectie van Vingino en Daley Blind is een feit. Om dit te vieren organiseert Vingino in samenwerking met Hudson Bay een meet & greet met Daley Blind. Zet een groot kruis in je agenda voor aankomende zondag 25 augustus want jij bent van harte uitgenodigd! Je gaat onder andere kennis maken de Boblee, de hond van Daley. Boblee staat in deze collectie centraal als
artwork op sweaters en polo’s. De items met Boblee zijn ware eye-catchers! Boblee is zelf alleen niet aanwezig omdat hij niet zo goed tegen grote drukte kan ;).

Daley is zelf natuurlijk ook aanwezig. Een tipje van de sluier betreft de activiteiten die zullen plaats vinden:

  • Balletje grappen; score op het schietbord inclusief kans op de mooiste prijzen
  • Meet & greet met Daley; scoor een gesigneerde polaroid met Daley
  • Diverse winacties waarbij je kans maakt op de gekke items uit de collectie

Locatie: Hudson Bay Haarlem

Datum: zondag 25 augustus 2019

Tijden: 14:00 -16:00

Tijdens dit event kun je ook meteen de eyecatcher tracksuits uit de nieuwe collectie kopen. De tracksuits keren terug, deze sportieve items mogen in Daley’s collectie niet ontbreken. Dit seizoen is de tracksuit verkrijgbaar in maar liefst twee kleuren, één daarvan is camouflage. De overige items uit deze collectie zijn te verkrijgen in zwart, grijs, army en oranje. De kleurcombinaties zijn gekozen door Daley zelf. Kortom een inspirerende streetwear collectie waar de kids goed in kunnen bewegen.

Zien we je zondag?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.