Logo

Lifestyle

Maak date night @home extra gezellig met de nieuwe smaak van Baileys: Salted Caramel

In deze gekke tijd we verlangen meer dan ooit naar gezelligheid en helemaal nu de dagen korter worden, de temperaturen dalen en het meer regent. De kerstsfeer heeft er nog nooit zo vroeg ingezeten en het is een kwestie van tijd tot de eerste kerstbomen opgetuigd worden. Hoewel we nu veel op onszelf en op ons gezin aangewezen zijn, doen we er toch alles aan om het binnenshuis extra gezellig te maken. Date night buiten de deur wordt een fijn avondje thuis alles uit de kast halen en daar hoort natuurlijk ook een heerlijk drankje bij.

Baileys lanceert deze herfst een nieuwe smaak die perfect pas bij de gezellige maanden voor kerst, namelijk Salted Caramel. Mmmm dat klinkt perfect toch? Baileys Salted Caramel heeft de zachte smaak van karamel gecombineerd met de Baileys Original Irish Cream en een snufje zout. Een paar druppels Baileys Salted Caramel geven een cake of dessert net dat beetje extra, maar je kunt ook genieten van deze likeur zoals je Baileys Original drinkt; als digestief met een paar blokjes ijs of in een cocktail.

Winactie: Maak kans op een door Baileys ontworpen kerstboom

Nu daagt Baileys iedereen uit om thuis de perfecte Xmas cocktail te maken met Baileys Original of met de nieuwe smaak Baileys Salted Caramel. Ga naar de winkel om een van beide smaken aan te schaffen, scan de QR code op de fles en laat je inspireren door de recepten op Baileysinspiration.com. Kies je favoriete recept en creeër jouw speciale Baileys cocktail.

Baileys Xmas Cocktail

Om kans te maken op een door Baileys ontworpen kerstboom bij jou thuis, plaats je voor 30 november een foto van jouw meest creatieve Baileys Xmas cocktail en de fles Baileys die je gebruikt hebt op Instagram of de Facebook eventpagina Baileys Xmas. Gebruik de hashtag #BaileysXmas en wie weet vier jij kerst dit jaar met een wel heel bijzondere kerstboom. Winnaars maken namelijk kans op een versierde kerstboom die bij hen thuis wordt bezorgd inclusief 40 gepersonaliseerde Baileys kerstballen, een zwart gouden XL Baileys gift pack en kerstlichtjes.

De 12 winnaars van deze winactie worden op 3 december 2020 bekend gemaakt en gecontacteerd via Instagram of Facebook en alle informatie over de winactie is hier terug te vinden.

Over Baileys

Baileys is in 1974 in Dublin ontstaan toen David Dand, nu bekend als de peetvader van Baileys, een visie had voor een nieuwe luxueuze likeur. Samen met een team van experts begon Dand aan zijn missie om het Baileys-recept te creëren. Zo is deze prachtige mix ontstaan die twee van de beste ingrediënten uit Ierland combineert: rijke zuivelroom en whiskey.  

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *