Logo

Fashion

Lois Jeans slaat de handen ineen met V Magazine en komt met 8 limited edition-fits

Wie de broek past… En wat nu als we zeggen dat er een Lois Jeans is die zowel jou als Emily Ratajkowski als gegoten zit? Het iconische jeansmerk lanceert de collectie LOIS V DENIM, in samenwerking met het wereldberoemde V Magazine. De duurzame collectie bestaat uit 8 limited edition-fits met verschillende wassingen, 4 voor mannen en 4 voor vrouwen. De jeans zien we terug op verschillende covers, geschoten door het legendarische Nederlandse fotografie koppel Inez & Vinoodh.

Van auteurs tot modellen en van een topsporter tot een kunstenaar. Het tijdschrift heeft verschillende covers met verschillende A-listers gelanceerd. Model Abby Champion, danser en muzikant Vinson Fraley, model en auteur Ashley Graham en Emily Ratajkowski, model Nyja Abdullah, olympisch skiër Eileen Gu en model en acteur Taras Romanov mogen dan in verschillende creatieve disciplines actief zijn, ze hebben één groot goed gemeen; ze zijn allemaal succesvol geworden door een combinatie van talent, lef en hard werken. Om die eendracht te benadrukken, dragen ze allemaal een limited edition LOIS V DENIM jeans. Het jeansmerk staat al sinds de jaren zestig bekend als populair merk onder de creatieven; het label wordt al meer dan een halve eeuw gedragen door invloedrijke mode-iconen, actrices en muzikanten.

8 limited edition-fits met verschillende wassingen

Lois Jeans introduceert 8 verschillende jeans, allemaal milieuvriendelijk geproduceerd met behulp van eco-spray, lasertechnieken en gerecycled katoen. De Lois-vrouw kan rekenen op de vier modellen Raven, Ninette, River en Trumpet, die respectievelijk bestaan uit een blauwe taps toelopende jeans, een hoge zwarte en blauwe en zwarte tie-dye nineties flared, een blauwe en witte rechte jeans en een blauwe en zwarte skinny bootcut. Voor mannen lanceert het merk een blauwe en witte bootcut onder de naam Dario, een blauwe, zwarte of witte taps toelopende jeans met de naam Marvin, een blauwe of witte skinny genaamd Basse en de blauwe of witte wijde jeans Bruno.

De 8 li­­mited edition LOIS V DENIM jeans, ontworpen door het team van Lois en V Magazine’s hoofdredacteur Stephen Gan, zijn vanaf midden juli wereldwijd verkrijgbaar via de website van Lois Jeans.

Over Lois Jeans

Lois Jeans is een merk met een Spaans temperament, dat sinds de jaren zestig bekend staat om haar iconische, sexy fits en flares. Geboren in 1962, op het hart van de dansvloer, was Lois het eerste jeansmerk die de wereld veroverde. Haar originele, modieuze jeans werden gedragen door invloedrijke mode-iconen, artiesten en muzikanten. Inmiddels heeft Lois haar wereldberoemde fits en flares opnieuw geïntroduceerd en deze zijn net zo iconisch en sexy als vanouds.

Lois vindt haar oorsprong in Valencia, maar was vastbesloten om de wereld te veroveren. Nu, jaren later, doet Lois dit met een dubbel paspoort; het merk noemt naast Valencia, ook Amsterdam en Milaan haar thuis. De eerste winkel aan de Amsterdamse Gerard Doustraat, ‘Galería Uno’, heropende haar deuren in 2020 en introduceerde daarmee haar winkelconcept ‘Casa Lois’. Hoewel de stad een essentiële rol speelt in de ontwikkeling van het merk, is Lois altijd trouw gebleven aan haar Spaanse DNA die tot op de dag van vandaag voelbaar is in alle uitingen.

Momenteel heeft Lois vijfhonderd verkooppunten in Nederland, België, Noorwegen, Zweden, Italië, Duitsland en de Verenigde Staten.

Meer info: Loisjeanstore.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.