Lifestyle

Dit wordt hèt nieuwe IT drankje in 2018

Ook zo dol op een heerlijke Kir Royal? Voor de liefhebbers hebben we heel goed nieuws want het innovatieve merk BLAZING SORBETS® lanceert in 2018 een nieuwe frozen cocktail; de Kir Royal! En wij kunnen niet wachten….want bij het woordje Kir Royal staan we al te watertanden :).

BLAZING SORBETS® is een nieuw Nederlands innovatief concept; organisch ingevroren cocktails. Een collectie van klassieke cocktails, maar dan bevroren geserveerd als sorbet of gesmolten als drankje. De Kir Royal is de nieuwste telg in de frozen cocktail collectie.

Dankzij een gepatenteerd proces en receptuur worden de ‘frozen cocktails’ bevroren met een alcoholpercentage dat kan oplopen tot 45%. Dit unieke procedé wordt nergens anders ter wereld uitgevoerd. De cocktails zijn vrij van (onnatuurlijke) e-nummers, toegevoegde suikers en er wordt enkel gebruik gemaakt van natuurlijke en lokale producten. De rum, wodka en gin in de cocktails van BLAZING SORBETS®, worden gedestilleerd volgens eigen receptuur waardoor de puurheid van de smaak wordt gewaarborgd. De frozen cocktails geven een geheel nieuwe ervaring en smaaksensatie en zijn een heerlijk als apéritief of digestief, maar is uiteraard ook een verfrissende optie in de club of op het terras.

BLAZING SORBETS® lanceert in 2018 een nieuwe frozen cocktail; de Kir Royal. Hiervoor wordt samengewerkt met het vooraanstaande champagnehuis Julien Chopin. De “Kir Royal” is een cocktailsorbet van 18% alcohol en wordt gemaakt met frambozen, Crème de Cassis en champagne. De champagne in de Kir Royal is de “CART D’OR BRUT”. Deze champagne is vijf jaar gerijpt, gemaakt van 100% Chardonnay en bevat toetsen van amandel, anijs en rijpe granen. De frambozen komen ook van het Franse platteland en worden geleverd door het Franse Sicoly.

Met een productie van slechts 1.000 cocktails is de nieuwe smaak vanaf 20 tot en met 27 januari exclusief verkrijgbaar bij de Sofitel Hotels in Amsterdam en Brussel. De genummerde BLAZING SORBETS® komen in een uniek ontworpen verpakking waarbij het mogelijk is om de sorbets zowel te eten als een luxe ijsco of door het te laten smelten en als drankje te nuttigen.

De Kir Royal is verkrijgbaar bij de Sofitel Hotels in Amsterdam en Brussel voor € 45 – www.blazing-sorbets.com

blazing-sorbets-the-mom-2

blazing-sorbets-the-mom

Add a comment

Geef een reactie