Lifestyle

Summer is calling: Marie Jo Swimwear lanceert nieuwe collectie

Na het succes van de allereerste swimwearcollectie, bekroond met de MarediModa Creative Excellence Award, lanceert Marie Jo een tweede swimwearcollectie van hoogwaardige on-trend bikini’s en badpakken. Het merk laat met Monica opnieuw zien dat intuïtieve klasse schuilt in inherente chic en discrete luxe.

Marie Jo liet zich inspireren door Monica Bellucci, vanaf haar prille carrière tot vandaag. Een gegronde keuze: de natuurlijke zelfzekerheid van Monica Bellucci sluit naadloos aan bij Marie Jo. Het Belgische label vertaalt Monica’s persoonlijkheid naar een high-standard swimwear set gecreëerd voor vrouwen, door vrouwen.

Monica vormt het statement piece van Marie Jo’s swimwearcollectie SS19. Het Belgische huis brengt met Monica een oprechte ode aan een stijlicoon dat wars van generaties haar stempel drukte door altijd en overal haar intuïtie te volgen én tegen de stroom in te gaan.  Deze swimwear style straalt discrete luxe en gedurfde elegantie uit, zij het op een onbevangen manier. De luxeset combineert een monochroom, warm kleurenpalet met zuivere, vrouwelijke snitten. Klassieke hoofdtonen gaan op hun beurt hand in hand met stoere bronzen accenten.

Heb jij al zin in de zomer?

mariejo.com

Add a comment

Geef een reactie