Lifestyle

Kids Halloween tip: ‘Hotel Arena’s Halloween Filmmiddag’

In september 2017 heeft Hotel Arena een enorme verbouwing ondergaan en deze locatie is dan ook zeker een bezoekje waard. Editor Marjolein was er laatst een nachtje logeren en wat is het ontzettend mooi geworden. Het restaurant is trouwens ook een aanrader want het eten is om je vingers bij op te eten. Naast dat je er heerlijk kunt slapen en eten is er nu ook een nieuwe culturele programmering. Denk hierbij aan exposities (met in november Eddy Posthuma de Boer), diverse clubavonden (ook tijdens ADE), VrijMiBo’s, Yin Yoga sessies en organiseren ze speciale events in de prachtige Kapel rondom bepaalde feestdagen. Zo ook Halloween…..

Jawel Halloween is coming up dus hoogste tijd om heerlijk te griezelen met jouw kleine griezels. Speciaal voor Halloween wordt het hotel  (gedeeltelijk) in een eng jasje gestoken en organiseren ze een speciale ‘Hotel Arena’s Halloween Filmmiddag’ voor ouders en kinderen. In de eeuwenoude Kapel (lees; een perfecte Halloween locatie  ) zijn papa en mama + kids op de vrije woensdagmiddag van 31 oktober van harte welkom om de ‘spannende’ kinderfilm Coraline te bekijken. Het wordt dus gezellig griezelen!

Dit event is toegankelijk voor buurtbewoners van Amsterdam (en omstreken). Er kan via onze website (hotelarena.nl/tickets) een ticket gekocht worden (incl. een bakje popcorn en glaasje ranja). Wij mogen vanuit The Mom ook een aantal tickets weggeven. We gaan dit via de Instagram stories doen.

Adviesleeftijd van de film is 6 jaar maar ouders moeten uiteraard zelf beoordelen of de film geschikt is voor hun kind(eren)

De griezel details op een rij:

Datum           31 oktober (woensdagmiddag)
Tijd                  14:30-16:30 uur (de film duurt 1,5 uur)

Prijs                € 3,50 per persoon (incl. bakje popcorn en glaasje ranja)
Locatie            Kapel, Hotel Arena / s Gravesandestraat 55, 1092 AA Amsterdam

Zien we je daar?

 

Hotel Arena (foto: © Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography)

 

Add a comment

Geef een reactie