Lifestyle

Hotel en restaurant tip: Hotel Arena en PARK café-restaurant

Hotel Arena laat vast wel een belletje rinkelen want dat stond vroeger toch altijd erg hoog op onze party lijst. Wie Hotel Arena even vergeten was mag deze hotspot weer snel terug op het lijstje zetten want je kunt er namelijk heerlijk slapen en eveneens heerlijk eten. Tijd voor date night dus. Parties en cocktails staan trouwens ook nog steeds op het menu dus dat nachtje slapen wil je er zeker bij boeken.

Het hotel is gehuisvest in een prachtig monumentaal pand uit 1886. Het is onlangs grondig verbouwd en het is echt prachtig geworden want wij mochten er namelijk zelf een nachtje slapen. Er is een heel nieuwe vleugel met Studio’s bijgekomen en de Patio is mooier dan ooit. Ook staat er een originele, gerestaureerde Kapel, compleet met gebrandschilderde ramen. Deze stamt nog uit de tijd dat Hotel Arena een katholiek meisjesweeshuis was. Later werd de Kapel een poppodium en het weeshuis een Sleep-in met slaapzalen en stapelbedden vol jongeren. Met de verbouwing heeft het hotel zich op unieke wijze naar het Oosterpark gedraaid.

Het restaurant is absoluut een must voor een ieder die dol is op goed eten. De kaart is uitgebreid met internationale en regionale gerechten en de bediening is ontzettend hartelijk wat de gemoedelijke sfeer helemaal af maakt. Daarnaast heeft PARK een fijn terras voor tijdens de zomermaanden waar een werkbespreking ongemerkt overgaat in een borrel en hapje eten zomaar een feestmaal kan worden. Het feestmaal wordt natuurlijk afgesloten met een heerlijk cocktailtje.

Ga je binnenkort ook een kijkje nemen?

https://www.hotelarena.nl/en

Hotel Arena Studio’s (foto: © Tycho Müller | Tycho’s Eye Photography)

Add a comment

Geef een reactie