Lifestyle

DUA LIPA EN JAGUAR OPENEN DE WEG NAAR HET BETERE REMIXEN

Electrisch rijden is de toekomst en daar heeft Jaguar een hele mooie optie voor. Met de introductie van de I-PACE hebben zij een waanzinnig mooi stuk design op de markt gebracht die 100% elektrisch rijdt. Deze introductie werd gevierd met een exclusieve samenwerking tussen superster en singer-songwriter Dua Lipa en Jaguar. De Brits-Kosovaarse singer-songwriter Dua Lipa heeft een hoogst exclusieve remix gemaakt van haar nieuwste nummer ‘Want To’. Dat gebeurde met behulp van speciaal hiervoor ontwikkelde software die gegevens van haar rijgedrag in de nieuwe Jaguar I-PACE muzikaal gebruikte om een remix te componeren. De livegang van de remix voltrok zich 3 september tijdens een exclusief event The Pace: Season One in de Sugar City in Amsterdam. Hier is deze unieke samenwerking tussen Dua Lipa en Jaguar gepresenteerd.

Bij het event voor genodigden waren diverse muziekfans en sterren aanwezig, waaronder DJ Armin van Buuren supermodel Doutzen Kroes en de Franse filmactrice Alix Bénézech, die schittert in de nieuwe film Mission Impossible – Fall Out. Onze eigen Janine was natuurlijk ook van de partij en ze mocht de I-PACE testen. De nieuwe I-PACE ziet er niet alleen prachtig uit, hij rijdt als een trein. Het heeft alles om je gezin veilig en in stijl te vervoeren. En vergeet niet je hebt bijna altijd de beste parkeerplek.

Dua Lipa riep fans tijdens de presentatie op om zelf aan te slag te gaan en een persoonlijke remix te maken door gebruik te maken van de door Jaguarontwikkelde technologie. Dat kan niet alleen met gegevens van het rijden, maar ook met Spotify of simpel door het tappen op het scherm van de mobiele telefoon. De samen met Jaguar ontwikkelde technologie maakt meer dan een miljoen verschillende remixen zijn mogelijk, waarbij makers kunnen kiezen uit verschillende tempo’s en diverse genres van hip-hop en dance, tot symfonisch, popmuziek en drum en bas.

Dit samenspel tussen muziek en technologie is andermaal een voorbeeld hoe Jaguar de interactie tussen rijder en auto wil versterken. Geïntegreerde systemen zoals InControl and Smart Settings registreren de rijstijl van de bestuurder en zijn voorkeuren en passen de diverse settings van de auto aan voor een betere rijbeleving. Connected Car engineer, Matt Peirce: “Thousands of intelligent sensors are fitted to all Jaguar PACE cars and respond to the driver, their driving style and the surroundings to personalise the driving experience and excite the senses. Capturing data from inside and outside the car during every drive allows us to customize the car to every driver.”

Vanaf 2020 hebben alle nieuwe Jaguar- en Land Rover-modellen een vorm van elektrificatie, waarmee klanten nog meer keuze hebben. Het bedrijf introduceert in het gehele leveringsprogramma een portfolio met geëlektrificeerde modellen, met keuze uit volledig elektrisch, plug-inhybride en mild-hybride evenals ultraschone benzine- en dieselmotoren.

De gepresenteerde samenwerking tussen Dua Lipa en Jaguar is de start van een serie nieuwe Jaguar events en activiteiten in heel Europa, genaamd The Pace: Season One. Daarin staan de populaire SUV-modellen E-PACE, F-PACE en I-PACE centraal. Volgend op het event in Amsterdam kunnen rijders in andere landen ook kennismaken met het remixen door te rijden met een van deze modellen tijdens een van de vele events die er zijn tot in 2019.

http://www.jointhepace.nl

Add a comment

Geef een reactie