BOEKENTIPS: Boeken geschreven door inspiring moms

Lifestyle

BOEKENTIPS: Boeken geschreven door inspiring moms

1. Power mom – Esther van Diepen
Meer energie door de juiste balans tussen werk, gezin en jezelf.

“Power mom is het ultieme handboek voor alle moeders. Geschreven door Esther van Diepen, moeder van vier, succesvol ondernemer en ex-topsporter. Veel vrouwen zetten zichzelf op de tweede (of lagere) plek wanneer ze moeder zijn geworden. Het is een pittige uitdaging om werk, gezin en me-time te combineren en de juiste balans te vinden. Dit boek helpt jou als moeder om voor jezelf te zorgen, meer energie te krijgen en je zo on top of the world te voelen! Met inspirerende verhalen, gouden tips en praktische life hacks.”

Power Mom – €20 

 

2. Happy life 365 – Kelly Weekers
De no-nonsense denkwijze voor een leuker leven

“In Happy Life 365 laat Kelly Weekers op basis van simpele stappen zien hoe bepalend je denkwijze is voor je dagelijkse geluksgevoel. Aan de hand van thema’s als zelfvertrouwen, gezondheid, vriendschap, werk, social media en relaties leer je op een simpele en effectieve manier anders om te gaan met negativiteit, stress en piekeren. Kelly vertelt nuchter en met humor hoe je zelf geluk creëert. Boordevol praktische opdrachten, voorbeelden, simpele stappenplannen, tips, tricks en quotes voor 365 dagen geluk.”

Happy Life 365 – €20,99 

3. Rock Your Body – Merel von Carlsburg en Tessa Moorman
The 28 Day Challenge that will reshape your body, boost your energy & save our planet

“Glanzend haar, sterke nagels, stralende huid, retestrakke buik en een heleboel kennis: Merel en Tessa, oprichters van The Green Happiness have got it all. Hun missie? Anderen inspireren om gezonder te eten. Je hebt ongetwijfeld van hun superpopulaire Your 50 Days-boeken gehoord. In je handen heb je hun nieuwste boekenbaby: Rock Your Body. Door middel van hun plant based boeken en dito recepten inspireren en motiveren ze om je energieker, fitter, gelukkiger en sexier te voelen. Terwijl je tegelijkertijd een grote positieve impact hebt op dierenwelzijn en het milieu.
Voor dit boek The Green Happiness teamed up with Model Workout Trainer Jeroen Krak en hebben hem het hemd van het gespierde lijf gevraagd om al zijn kennis over sport te verwerken in dit boek. Naast een hele reeks workout informatie, tips én workout video’s (opgenomen op Ibiza) waar je samen met Merel, Tessa en Jeroen kunt trainen, staat dit boek ook vol voeding informatie en nieuwe healthy recepten. Van gezonde smoothies, shakes en avondmaaltijden tot zoete snacks (plakje frambozen-kokos cake, anyone?). Strakker in je vel worden hoeft dus helemaal niet saai te zijn. Maar als je The Green Happiness een beetje kent, wist je dat al natuurlijk!
– 40+ plantaardige & glutenvrije recepten.
– 100% plantaardig, glutenvrij en lactosevrij.
– 20+ workoutvideo’s.
– Professionele sportcoaching, van beginner tot pro.
– Gedetailleerde informatie over gezonde voeding.
– Tips van inspirerende experts.
– 28 Day Challenge als poster met workouts en dagmenu’s.
– Alle voedingswaarden per gerecht en per portie.
– Tabellen voor het berekenen van je persoonlijke energie- en eiwitbehoefte.
– Een harde kaft en boekenlegger.
Of je nu graag strakker in je vel wilt zitten, beter voor jezelf wilt zorgen, meer plantaardig wilt gaan eten of meer wilt bewegen: dit boek gaat je erbij helpen”

Rock your Body – €49,95

View this post on Instagram

De 28 Day Challenge van supermom @janinebreukhoven: “Ik ben zo blij, want in tijden heb ik me niet zo goed gevoeld. En door het bewegen begin ik steeds beter te slapen en die rust is zo belangrijk om op te laden en de dag fris te beginnen om vol gas te gaan. Wat ik het mooiste vindt aan deze challenge is dat er toch een knop is omgegaan in mijn hoofd. Ik had het echt niet verwacht maar bewegen is de afgelopen maanden echt een onderdeel van mijn leven is geworden.” Verder lezen: https://www.pretapregnant.com/…/editors-note-couch-potato-…/ P.S. Ook zin om te rocken met ons? Met de code “rockyourbodyjanine” krijg je 10% korting op alles in onze shop én natuurlijk ook op het Rock Your Body book! 👌🏻✨🎉

A post shared by Merel Tessa/ thegreenhappiness (@thegreenhappiness) on

4. Sexy, but tired. But sexy – Jamie Li
Over alle ballen hoog houden en een sexy leven leiden

“Hoe hou je je relatie spicy? Hoe verberg je een buikje of een bips vol cellulite? Waarom is het hartstikke onverstandig om “nudes’ te “senden’ en het toch doen? Dan die andere nudes: welke lipsticks en waarom? Hoe overleef je een netwerkborrel waar je niemand kent? Hoe red je Humberto Tan op je eerste werkdag? Of: hoe kom je uiterst stijlvol je zwangerschap door en tik je gelakt & gewaxt die bevalling af? En als je ze eenmaal hebt, die kids, wat trek je ze aan? Hoe föhn je je haar en bel je je moeder (tegelijk)? Hoe te sjansen, ondanks chronisch slaaptekort?

In Sexy, but tired. But sexy. geeft Jamie antwoord op bovenstaande vragen. Carrière, mode, beauty, sex en kids: Jamie zegt niet wat je moét doen (hoewel, soms…), maar kan je wel vertellen hoe zíj het doet. Met humor en alle nodige juicy details van dien. Oppervlakkig? Yes, but no… Want achter goed geföhnd haar, een dansje in de club, een snorvrije bovenlip en sexy designerschoeisel aan de voeten, schuilt heus een diepere laag.”

Sexy, but tired. But sexy – €20

Add a comment

Geef een reactie