Lifestyle

3e editie Winter Village in Stadshart Amstelveen dit weekend van start

Van 7 t/m 30 december 2018 wordt voor de 3e keer Winter Village in winkelcentrum Stadshart Amstelveen georganiseerd. Het Stadsplein in Stadshart Amstelveen wordt vier weken lang omgetoverd tot een winterwonderland. Met maar liefst 40 gezellige kerstmarktchalets, een divers aanbod aan ambachtelijke feestdagencadeaus, een lekkernijenplein met echte Duitse Schirmbar Carrousel, winterklassiekers als glühwein en chocolademelk én de bekende schaatsbaan met entertainment on ice zoals discoschaatsen en schaatslessen voor de allerkleinsten. Vandaag op 8 december opent Winter Village officieel haar spreekwoordelijke deuren met optredens van onder andere Monique Smit en Justin de Mari en Julia van Helvoirt, bekend van het tv-programma House of Talent. Ook zullen de jonge kunstschaatstalenten van KVM on Ice een spectaculaire demonstratie op het ijs geven.

Datum: zaterdag 8 december 2018
Tijd: va. 13:30 uur
Locatie: Stadsplein, Stadshart Amstelveen, 1181 GE Amstelveen

De schaatsbaan is ook dit jaar het bruisende middelpunt van alle activiteiten. Schaatsers van alle leeftijden en niveaus zijn welkom. Zo worden er schaatslessen gegeven, zijn er speciale schaatsmomenten voor de allerkleinsten op dinsdagochtend tussen 09.00 uur en 11.00 uur en gaan de ijzers van de vloer bij het discoschaatsen. IJsprinsessen Anna en Elsa brengen de Winter Village traditiegetrouw ook weer een bezoekje op zondag 23 december vanaf 14.00 uur (gratis entree). Ook brengen de Minions dit jaar een bezoek op zaterdag 5 januari om 14.00 uur (gratis entree).

Winter Village Stadshart Amstelveen beschikt over een sfeervol ingerichte binnenbar waar men terecht kan voor winterklassiekers als warme chocolademelk en glühwein. Een nieuwe toevoeging is het lekkernijenplein met onder andere een echte Duitse Schirmbar Carrousel. Ook biedt restaurant Winter Village een menukaart met heerlijke winterse gerechten. Daarnaast is er een nostalgische carrousel, een zweefmolen, en enkele andere attracties.

Daarnaast kun je naast je bezoek aan de Winter Village meteen je kerstinkopen inslaan. Het overdekte winkelcentrum biedt onderdak aan grote namen als de Bijenkorf, Scotch & Soda, ZARA, We are Labels, NA-KD, Massimo Dutti, Nespresso, G-Star RAW, Superdry en Van Gils. Er zijn ook diverse boetiekjes, vernieuwende concepten en een vershart te vinden. Er kan ook gratis gebruik worden gemaakt van een personal shopper, onbeperkt Wi-Fi en een receptie voor extra gemak. Het winkelcentrum is zeven dagen per week open.

Check voor meer informatie: https://www.stadshartamstelveen.nl/

PS: Op zaterdag 22 december om 17.00 uur gaat de 9e jaargang van de SBS6 Kerstparade plaatsvinden. Hier zal Janine zelf ook bij aanwezig zijn. Een route van twee kilometer wordt omgetoverd tot een kerstsprookje. De optocht bestaat onder meer uit levende speelgoed acts, een grote kersttrein, verschillende kerstfiguren, dansende elfjes, kerstkoren- en optredens. Het blijft nog een verrassing welke bekende SBS6-gezichten allemaal zijn te zien tijdens de parade. De SBS6 Kerstparade wordt mede mogelijk gemaakt door SBS6, de winkeliersvereniging van Stadshart Amstelveen, en in samenwerking met Gemeente Amstelveen. (Van 17:00 tot 18:30 / 22 december 2018).

Foto credits Stadshart Amstelveen.

Sponsored content.

 

 

 

Add a comment

Geef een reactie