Kids

Twinning is winning met de gloednieuwe Shabbies collectie

¨The Girlz are back in town¨ is de naam van de gloednieuwe Shabbies collectie. En wij zijn verliefd! De nieuwe MINI-ME collectie is de vertaling van de dames collectie en beschikbaar in maat 28 tot en met 35. De collectie komt, zoals we Shabbies kennen, met een boho touch en een rebelse knipoog! These boots are made for walking en wij krijgen al helemaal zin in de herfst nu!

De Shabbies Mini-Me collectie is gemaakt van het allerbeste leer en de stoere materialen worden alleen maar mooier naarmate je ze meer draagt en bovendien kunnen de schoenen ook wel tegen een stootje. Springen in de regenplassen is dus geen enkel probleem. (Ook niet voor mama ;)). De collectie bestaat uit enkellaarsjes, booties en veterschoenen dus voor ieder wat wils! (of gewoon lekker allemaal).

Voor de mini me´s draait het allemaal om pasvorm en Shabbies is dat niet vergeten. Daarom is de zool voorzien van Cambreur wat zorgt voor het optimaal afrollen van de voet. Erg belangrijk bij een groeiend kindervoetje! De booties zijn volledig leer gevoerd en hebben een uitneembare zool waadoor deze erg comfortabel zijn maar ook perfect vervangen kunnen worden door orthopedische zooltjes.

Twinning is winning dus sla je slag en ontdek de volledige collectie op https://www.shabbiesamsterdam.com/nl/

shabbies-the-mom-2

 

Add a comment

Geef een reactie