Kids

Sint gift tip: Alpina loopfiets met naam!

Daar stond ie ineens in de kamer: een fiets! Kun jij het je nog herinneren? Die eerste echte fiets? Voor een kind is een nieuwe fiets hét cadeau. Dit cadeau wordt nog specialer als het helemaal met de boot uit Spanje komt en via de schoorsteen door de pieten van Sint wordt afgeleverd. Wat ons betreft een van de cadeau tips voor dit jaar. Janine is opzoek naar nieuwe fietsen voor de kids en eentje die haar haar is bijgebleven is de Alpina Rider voor de jongste kindjes onder ons.

Deze loopfiets is de perfecte opstap naar een echte fiets met of zonder zijwieltjes. Veel kinderen kunnen vanaf twee jaar oefenen met een loopfiets. Op zo’n loopfiets leren ze balans houden, krijgen ze een gevoel van snelheid en oefenen ze met remmen en op -en afstappen. Dat maakt een Alpina Rider loopfiets het ideale cadeau voor als je kind 2 jaar wordt. Wat misschien wel het allerleukste aan deze fiets is, is dat de Sinterklaas de fiets kan personaliseren met een naamsticker (deze kan de Sint trouwens gratis bestellen bij Alpina :)). Sint kan trouwens ook nog zijn favo kleur voor je kindje uitkiezen. De Alpina Rider is verkrijgbaar in de kleuren Azure Blue, Dark Red, India Green, Blossom Pink en Black Matt.

Zie jij je kindje al glunderen vroeg in de ochtend als er een gepersonaliseerde loopfiets naast zijn of haar schoen staat? Sint wist zelfs mijn naam…..we horen het ze al zeggen.

Volgende week komt er een special Sint vlog tip vlog online op Janine´s The Mom Vlog kanaal met daarin nog meer leuke tips voor in de schoen en/of de zak. Fijn weekend ladies.

Prijs vanaf 79 euro.

www.alpinafietsen.nl

Sponsored.

 

Add a comment

Geef een reactie