Kids

Levensechte pop Luvabella komt naar Nederland

Ze praat, beweegt en speelt als een echte baby. En kinderen voelen zich met haar dan onmiddellijk een mama of papa. Luvabella, de wereldwijde hit van speelgoedfabrikant Spin Master, is vanaf deze zomer ook voor Nederlandse poppenfans verkrijgbaar. Het is de meest interactieve, meest levensechte pop van dit moment. In augustus gaan we deze prachtige pop zelf testen maar we wilden toch alvast het nieuws met je delen! Waar ter wereld Luvabella ook opduikt, jonge kinderen zijn direct gek op haar. Dat is niet zo vreemd, want de gelijkenissen met een echte baby zijn enorm. Luvabella kun je eten geven, leert er steeds meer woordjes bij, beweegt zoals een baby dat doet, giechelt als je haar kietelt en wil maar wat graag vertroeteld worden.

De kids kunnen haar ook voeden met een lepeltje of in slaap wiegen met haar eigen drinkfles. Een spelletje kiekeboe spelen? Ook dat kan. Bedek haar ogen en Luvabella doet mee. En kietel je de buik of teentjes, dan begint ze aanstekelijk te giechelen. Net als echte baby’s dat kunnen. Ieder kind dat voor Luvabella mag zorgen, voelt zich dan ook meteen een echte vader of moeder. Maar wat Luvabella pas echt bijzonder maakt, is haar vermogen om nieuwe woordjes aan te leren. Zo zegt ze in het begin nog maar weinig. Maar hoe meer je haar verzorgt, hoe meer woorden erbij komen. Van schattig, maar onverstaanbaar babygebrabbel naar complete zinnen. Ook hierin lijkt Luvabella veel op een echte baby. Zolang je haar maar voldoende aandacht geeft, blijft ze zich ontwikkelen. Zo heeft Luvabella meer dan 500 unieke, natuurlijk reacties en daardoor ontdekken jonge kinderen altijd weer nieuwe dingen aan haar.

Luvabella is vanaf augustus in Nederland verkrijgbaar, via diverse retailers. De adviesprijs voor consumenten is €119,99 euro. De pop is er voor kinderen vanaf 4 jaar.

 

Add a comment

Geef een reactie