Logo

Lifestyle

Kelly Weekers straalt op de cover van de Talkies September Issue

Op donderdag 3 september lanceerde Talkies tijdens een intieme lunch in bijzijn van een selecte groep invloedrijke vrouwen de September Issue. Hoofdredacteur Kristina Bozilovic trapte het nieuwe seizoen af met haar lifestyle updates en presenteerde de nieuwste cover.

Op de cover straalt deze editie mom of 2 Kelly Weekers. Kelly is businesscoach en auteur, en bestormt de bestsellerlijsten met haar boeken waarvan er ruim 130.000 verkocht zijn en welke ook worden uitgegeven in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. De blonde schone voorziet haar ruim 130.000 volgers op Instagram van gedegen adviezen en soms een privékiek. Afgestudeerd psycholoog, inmiddels moeder van twee, bloedjeknap en succesvol coach, waaide vroeger met de wind mee, liet mensen over zich heen lopen en probeerde haar hardwerkende ouders te ontzien door alles goed te doen en lief gevonden te worden. Over haar visie, rappe groei en belangrijkste pilaren in haar leven spreekt Kelly enthousiast in dit septembernummer!

Naast een inspirerend interview met Kelly staat het septembernummer natuurlijk vol met de nieuwste fashion trends en kun je binnenkijken bij Rachel van Sas a.k.a. De Huismuts. Natuurlijk is er ook aan ons moms bedacht, want ook deze editie verzorgde The Mom founder weer het Talkids katern.

Go get it now!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *