Health Care

WHC opent nieuwe vestiging in Gezondheidscentrum Oostpoort

Het Women´s Healthcare Center, afgekort WHC, breidt uit met een nieuwe vestiging in Gezondheidscentrum Oostpoort te Amsterdam. In navolging van de kliniek in Amsterdam Zuid kunnen (toekomstige) patiënten nu ook in stadsdeel Amsterdam Oost terecht bij de specialisten van het WHC op het gebied van gynaecologie en verloskunde. Het WHC is een gevestigde naam binnen het zorglandschap en behoort vandaag de dag tot de top poliklinische zorginstellingen van Nederland.

Ook in Gezondheidscentrum Oostpoort draait het om patiënten te behandelen in een rustige en vriendelijke ambiance, buiten de ziekenhuissfeer. Het speerpunt is het verlenen van zorg op maat. In Gezondheidscentrum Oostpoort werken op dit moment de volgende disciplines samen: huisarts, interne geneeskunde/diabetes mellitus, gynaecologie (WHC), orthopedie, psychiatrie, oefentherapie Mensendieck, diëtiek en apotheek. Daarnaast bestaat het team uit ervaren doktersassistenten en beschikt de locatie tevens over een eigen priklab.

Binnen Gezondheidscentrum Oostpoort kunnen (toekomstige) WHC patiënten terecht voor algemene gynaecologie, uro-gynaecologie en verloskunde. Deze aandachtsgebieden staan binnen Oostpoort onder leiding van Gynaecoloog Dr. Saskia Rang. Saskia Rang (1972) behaalde haar arts-examen aan de UVA in 1997 en heeft inmiddels ruime ervaring opgedaan als gynaecoloog in diverse ziekenhuizen en is sinds 2015 werkzaam voor het WHC. Saskia Rang heeft ook al diverse blogs geschreven voor onze pijler Health Care.

saskia-whc-pret-a-pregnant

Het fijne aan het WHC is dat je ook op eigen kosten (dus zonder doorverwijzing) terecht kunt voor behandeling zoals bijvoorbeeld een gynaecologische check-up of een borstcontrole door middel van een echo. Kom je binnen met een doorverwijzing van de huisarts dan worden alle kosten vergoed vanuit de zorgverzekering (let wel op je eigen risico). Bij WHC kun je altijd binnen 48 uur terecht voor een ´one stop diagnose´. Zo worden alle onderzoeken snel en efficiënt afgerond.

Spreekuur & contact
Het Gezondheidscentrum is van maandag t/m vrijdag geopend van 08:00 – 17:00 uur (tussen 12:00 – 13:00 uur gesloten). Patiënten kunnen direct terecht voor het spreekuur van Dr. Saskia Rang. www.gezondheidscentrumoostpoort.nl Voor het online maken van een afspraak bij het WHC in Amsterdam Zuid bezoek je www.whcamsterdam.nl

small_whc_womenshealthcarecenter_amsterdam_by_marinke_davelaar-1912

 

Add a comment

Geef een reactie