Logo

Beauty

Fris thuis jouw professioneel gekleurde haar op met Color Fresh Mask van Wella Professionals

Me-time is ontzettend belangrijk en helemaal in deze gekke tijd. Alles is anders en dit zorgt voor iedereen in meer of mindere maten voor stress. Als ik echt even me time voor mezelf nodig heb, boek ik het liefst een fijne beautyhandeling of ga ik naar de kapper. Ook vind ik heerlijk om thuis het bad vol te laten lopen en een pamper momentje in te lassen.

Deze week was het door de drukte rondom het plannen van het Tripp Trapp Dinner @ home voor mij ook de hoogste tijd om even aan de rem te trekken. Omdat mijn haar nog niet heel lang geleden is gekleurd, maar wel een opfrisbeurt kon gebruiken, ben ik naar Sjenkels in Amsterdam gegaan voor een behandeling met het Wella Color Fresh Mask. Ik heb er deze keer voor gekozen om naar de salon te gaan, maar dit masker is ook perfect geschikt om thuis te gebruiken. Ik heb dan ook het masker voor de volgende behandeling mee naar huis genomen en alvast een me time avondje ingepland na het Tripp Trapp Dinner.

Color Fresh Mask van Wella Professionals

Dit masker is veel meer dan alleen een verzorgd masker. Het Color Fresh masker is namelijk een succesvolle combinatie tussen kleuring en verzorging. Het masker is samengesteld met zorgvuldig geselecteerde pigmenten welke professionele kleurresultaten geven en perfect geschikt zijn om de kleur van jouw haar op te frissen tussen twee kleuringen door. De tijdelijke kleuring houdt 4 tot 10 wasbeurten. Wel je een keertje wat anders en de show stelen bij jouw kids? Ga dan voor een opvallende kleur, want het masker is naast 7 natuurlijke kleuren ook verkrijgbaar in funky kleuren zoals mint en roze. Geen tijd voor een uitgebreid me time moment? No worries, want na 10 minuten heb je een frisse kleur en glanst jouw haar je tegemoet. Wil je een intenser resultaat, trek dan 20 minuten uit voor het inwerken.

Adviesprijs: € 20,99

Het masker is o.a. verkrijgbaar bij Sjenkels en salons die met Wella Professionals werken. Wil je graag op de hoogte blijven van alle services en producten van Wella? Volg dan hun IG @wellaprobnl. Ook leuk voor inspiratie als je een nieuwe look zoekt voor jezelf!

Ik heb gekozen voor het Wella Color Fresh haarmasker in de kleur Honey om mijn haar een boost te geven. En ik ben echt heel blij met het resultaat! Het ruikt super lekker, is makkelijk aan te brengen en binnen no time heb je resultaat. Afhankelijk van de lengte en hoeveelheid haar kun je gemiddeld 2 keer met één tube doen.

Voor & Na: Dit is toch echt een wereld van verschil! Het masker voedt heel intens en dat zie je ook!

De volgende keer ga ik voor een at home behandeling. Zal ik deze funky kleuren mint of pink aandurven?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *