Logo

Beauty

For you and him: Diptique eau de parfum Orphéon

Spray jij af en toe stiekem het parfum van jouw man op om hem de hele dag te ruiken? Met de heerlijke geur Orphéon van Diptique kunnen jullie dit voortaan allebei doen, want deze geur is heerlijk voor zowel heren als dames.

Orphéon van Diptyque is een parfum geïnspireerd op de gelijknamige nachtbar naast de eerste Diptyque boutique in Parijs, waar de oprichters regelmatig kwamen voor een bruisende avond uit. De Orphéon was hun salon, hun avondje uit, hun kantoor buiten de grenzen van hun kleine koninkrijk. De sfeer in de salon is nagebootst door de parfumeur Olivier Pescheux, die een olfactief portret van het parfum heeft gemaakt. De geur doet denken aan de bar waar de tabaksrook zich vermengt met poederige sporen blush en blijft hangen op het gepolijste hout van de bar. In het hart van de compositie komt de sfeer van de nachtclub naar voren, met warme tonkaboon, diep cederhout en levendige jeneverbessen.

Tip: Breng parfum aan op plekken waar je je hartslag goed voelt zoals je pols en in de hals. Zo komt de geur het beste tot zijn recht.

€ 135

Verkrijgbaar via skins.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.