Fashion - Gifts

Valentijns tip 1: ´Het lingerie setje´

Nog 1 week en dan is het zover! De dag van de liefde; Valentijnsdag! Wij zijn fan want het is gewoon een heerlijk idee om stiekem plannetjes te maken voor je geliefde en dat heerlijke vlinder gevoel in je buik weer even aan te slingeren. De komende dagen gaan we verschillende tips met je delen om 14 februari 2018 helemaal perfect voor te bereiden. Zo geven we je tips voor ´het cadeau´, een prachtig ´gezinsmoment´, ´de outfit´ en het perfecte cadeau ´voor 2´.

First things first want wat doe je aan en hoe ga je jouw hubby verleiden op de 14e….Toen we net begonnen met daten stond lingerie vast hoger aan je verlanglijstje dan nu en hebben die sexy setjes waarschijnlijk ruimte gemaakt voor meer comfy setjes. Maar no excuses want mooie lingerie is in elke fase een must!

Wat Janine dit jaar heeft uitgezocht? Een sexy setje van hot mom Sylvie Meis. Sylvie Meis is een absoluut voorbeeld als het om stijlvolle mom business babes gaat en sinds kort heeft ze dus ook haar eigen lingerie collectie in samenwerking met Amazon. Haar hele collectie onder de naam ´Sylvie Flirty´ is om het ´warm´ van te krijgen en de keuze viel dan ook niet mee. Maar uiteindelijk is er gekozen voor de ´Angelina Body´. Deze sexy string body is gemaakt van zacht en elastisch satijnmateriaal, gecombineerd met kant in Leavers-stijl met bloemmotief. Daarnaast is de body voorzien van mooie inzetstukken van elastisch tule. Als een man het hier niet warm van gaat krijgen…..

Janine heeft de Angelina Body inmiddels besteld via Amazon Prime. Deze service is ideaal voor moeders met een druk bezet leven want deze service geeft je onbeperkte gratis bezorging van meer dan een miljoen artikelen binnen één dag en nog eens meer dan één miljoen artikelen die binnen twee dagen worden bezorgd. Plus met Amazon Prime winkel je eenvoudig in ruim 30 categorieën en krijg je snelle, onbeperkte en gratis premium verzending. Ook retourneren is gratis. Ideaal dus om al je Valentijns cadeaus voor hem, voor jezelf 🙂 en voor een romantische avond in één keer te shoppen. Heb jij het al geprobeerd?

Sylvie Flirty Lingerie Angelina Body voor dames: Eur 69,95

www.amazon.de

 

sylvie-meis-pret-a-pregnant

sylvie-meis-pret-a-pregnant-1

 

Add a comment

Geef een reactie