Logo

Events

EVENT REPORT: THE MOM X ALPINA BIKES

Gisteren hebben wij een prachtig event gehost voor het merk Alpina Bikes. Alpina had veel te vieren; namelijk de nieuwe Alpina Mood fiets voor de grotere meiden (het model is beschikbaar in 24 inch en 26 inch) en de lancering van het Alpina Instagram account. Voor het event mocht The Mom een selectief groepje moms uitnodigen samen met hun stoere dochters. Deze meiden zijn inmiddels uit de prinsessen fase en helemaal klaar voor een next level stoere fiets.

Het festijn nam plaats bij onze vriendinnen van Pluk Amsterdam waar de meiden hun eigen ¨freak shakes¨ mochten maken en heerlijke pannenkoeken konden versieren. The Moms genoten van gezonde broodjes, soepjes en fijne sapjes. Toen het zonnetje toch nog even begon te schijnen tussen alle regenbuien door hebben alle moms samen met hun dochters heerlijk in de tuin gezeten. Dat leverde natuurlijk meteen de leukste kiekjes op.

Na de lunch was het tijd voor de meiden om hun nieuwe fiets te testen! De Alpina Mood is een super stijlvolle meiden fiets in de kleuren Blue Glow Matt en Industrial Black Matt. Aan alle details is gedacht: een zadel met tijgerprint en een beeldig mandje voorop. Iedereen was meteen verliefd op de fietsen en de meiden wilden hun fiets dan ook niet meer los laten. Vanaf nu gaan deze meiden helemaal fabolous naar school met hun gloednieuwe fiets! 😉

Wil jij voor jouw dochter ook zo´n stoere fiets? Kijk dan snel op https://www.alpinafietsen.nl/

Je kunt nu ook een Alpina Mood fiets winnen! Daarvoor kijk je snel op het nieuwe instagram account van Alpina Bikes. Doe mee en wie weet fietst jouw dochter binnenkort op deze prachtige fiets door de stad. Klik hier om mee te doen.

Credits: Marinke Photography

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *