Summer-proof: Zo raak je die extra kilo's kwijt

Dutch News

Summer-proof: Zo raak je die extra kilo's kwijt

Het zonnetje laat zich steeds vaker zien en dus komt de bikini ook steeds dichterbij. Zitten jouw broeken ook nog nét te strak en Wil je eigenlijk nog wel een paar pondjes kwijt voordat de bikini weer aan moet? Wij zetten een aantal fijne tips op een rij. Het is even wennen, maar dan heb je ook wat!

  1. Drink genoeg water. Dit lijkt heel makkelijk, maar valt uiteindelijk toch een beetje tegen. Zorg dat je altijd een flesje bij je hebt zodat je gemakkelijk even een slok kan nemen.
  2. Koop kleinere borden. Je zou het niet geloven, maar het werkt echt. Bij afvallen horen kleinere porties en kleinere borden zorgen ervoor dat het niet al te weinig lijkt. Best wel heel erg handig dus!
  3. Zorg dat je niet té veel eetmomenten hebt. Zo weet je namelijk niet meer goed wat je allemaal hebt gegeten en wordt het minder erg om nóg even tussendoor wat dingen te eten.
  4. Eet dingen die vullen. Denk aan granen, groenten, peulvruchten, volkorenproducten, eiwitten etc. Door deze producten zit je langer vol en hoef je dus minder te eten.
  5. Eet fruit. Fruit is een heerlijk tussendoortje. Daarnaast zorgt het ervoor dat je minder trek krijgt in zoete dingen omdat je gewoon iets zoets eet.
  6. Drink niet te veel vruchtensappen. Vruchtensappen zijn gezond, maar bevatten veel fruit en daardoor ook fruitsuikers. Deze mag je hebben, maar in combinatie met veel fruit eten is het wat veel.
  7. Drink geen frisdrank. Frisdrank bevat veel suikers en bevordert het afvalproces daardoor niet bepaald.
  8. Probeer een doel voor ogen te hebben. Dit doel moet niet te moeilijk zijn om te bereiken want dan is het te moeilijk. Denk bijvoorbeeld aan bijvoorbeeld twee kilo. Wanneer je het doel bereikt hebt, kan je jezelf belonen met iets leuks zoals een avondje uiteten of een leuk truitje.
  9. Beweging is belangrijk voor zowel je lichaam als je geest. Mocht je hier niet zo van houden, zorg dan dat je iemand vindt met wie je dit samen kan doen. Zo wordt het wast gezelliger om bijvoorbeeld naar de sportschool te gaan en blijf je gemotiveerd.
  10. Maak er geen obsessie van. Op je eten letten is niet altijd makkelijk, maar zolang je voor gezonde producten kiest en niet al te grote porties eet, zijn die extra pondjes er zo af. Op naar je summer-body!
Add a comment
Joelle Leons

Joelle Leons

Geef een reactie