De leukste tips voor een geslaagd Paasweekend met kinderen

Dutch News

De leukste tips voor een geslaagd Paasweekend met kinderen

Er staat voor de meesten een lekker lang weekend op de planning. We luiden het weekend in met Goede Vrijdag en zondag en maandag is het Pasen (en dus hebben jij en je kids een extra dagje vrij). De perfecte aangelegenheid voor een weekendje weg met het hele gezin, paaseitjes zoeken in de tuin, een uitgebreide paasbrunch, of juist een dagje erop uit?

Een weekendje weg
Lange weekenden zijn perfect om er even tussenuit te gaan met je gezin, zonder dat gehaast op zondag (spullen inpakken, uitchecken, terug naar huis rijden – en dan met vermoeide, hangerige kids op de achterbank). Kies voor een stad in de buurt: Maastricht of Antwerpen zijn prachtige steden, waar genoeg te zien en beleven is. Met IamReservations vind je binnen no time de geschikte accomodatie! www.iamreservations.com

the-mom-Iamreservations-Breakfast

Geniet van de perfecte brunch
Haal op tijd de boodschappen in huis, zodat je je daar niet meer druk over hoeft te maken. Breekbrood uit de oven, zelfgemaakte croissantjes, verse sapjes en natuurlijk eieren (gekookt, gebakken, scrambled – it’s all good). Laat je kids de croissantjes maken of de tafel mooi dekken, terwijl jij je om de eieren bekommerd. Zo maak je van de voorbereiding een gezellige ochtend!

the-mom-pasen-to-do-2

Paaseieren zoeken
Pasen is pas echt compleet als er paaseitjes verstopt door het huis liggen en de kinderen met rode wangen speurend door de kamer rennen. Mocht het weer een beetje meezitten, dan is het natuurlijk nog leuker om de eieren buiten te verstoppen. Terwijl je kinderen hun mandjes met eitjes proberen te vullen, strijk jij jezelf neer op het terras.

the-mom-pasen-to-do-3

Een dagje uit
Ben je niet zo van Pasen vieren en ga je liever met je kinderen op pad? Plan dan een uitje met het hele gezin: ga naar het museum, naar een (indoor) speeltuin, een zwemparadijs, of een voorstelling. Check van tevoren wel even de openingstijden zodat je niet voor een teleurstelling komt te staan.

Add a comment
Anniek den Boer

Anniek den Boer

Geef een reactie