Dutch News

Denim label VINGINO zamelt in voor Leger des Heils en jij kunt helpen

Morgen is het weer zo ver! De Vingino Denim Weken gaan van start. Weken waarin het allemaal om denim draait. Echter, dit seizoen bundelt Vingino haar krachten met het Leger des Heils. Tussen 8-23 april kan iedereen zijn/haar oude kids jeans inleveren bij een Vingino store of één van de 250 deelnemende verkooppunten in Nederland.

Bij inlevering van je oude broek ontvang je direct €10 korting bij aankoop van een nieuwe Vingino jeans. Je oude denim krijgt via het Leger des Heils een tweede leven: er wordt een kind ergens ter wereld blij mee gemaakt of hij wordt gerecycled. Elke ingeleverde jeans is daarnaast ook €1 waard die Vingino doneert aan het Leger des Heils.

Het Leger des Heils is een hulporganisatie die al 130 jaar kleding inzamelt voor mensen die het nodig hebben. Via tweedehands kledingwinkels in Nederland en met name Oost-Europa, worden de artikelen dan weer beschikbaar gesteld en aangeboden voor een lage prijs. Ook zijn er talloze acties waarbij kleding gratis wordt weggegeven aan mensen in nood.

Vingino vindt het belangrijk op deze manier een bijdrage te leveren. Het is een vorm van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. ‘Van deze actie profiteert iedereen: ouders, kinderen hier, kinderen in nood en het goede doel. Daar worden wij blij van. Ook is de missie om kinderen op een speelse manier te leren anderen te helpen.

Kijk voor alle deelnemers en actievoorwaarden op: https://www.vingino.com/nl/ denim-weeks.

Kom je morgen ook langs in de winkel?

denim-vingino-the-mom

denim-vingino-the-mom

Add a comment

Geef een reactie