Dossier

Photo Diary Maria Tailor: Happy single mom

Als je aan een sprankelende en happy mom denkt, denk je gelijk aan Maria Tailor. Op Instagram deelt ze naast heerlijke looks en een kijkje achter de schermen bij haar fashion brand Maria Tailor ook heerlijke foto’s en video’s van haar kids Amelle en Jean. Helaas stond het leven van Maria en haar kids een jaar geleden op zijn kop toen zij en de vader van de kids uit elkaar besloten te gaan, maar Maria zou Maria niet zijn als zij bij de pakken neer zou gaan zitten en dus kijkt zij nu – een jaar later- terug op een bewogen, maar mooi jaar.  

Het is bijna een jaar geleden dat ik uit elkaar ging met de vader van mijn kinderen. Het waren soms moeilijke maanden met veel verdriet en veranderingen die soms niet te bevatten zijn, maar inmiddels is de storm gaan liggen en zijn we aan de nieuwe situatie gewend. Ik heb me gerealiseerd dat het voor ons beiden beter is zo en dat ik vanaf hier verder moet gaan, als gelukkig mens. 

En dat ben ik. Ik geniet van het leven en het meest van de kinderen. Zij zijn het allerbelangrijkste, zij doen mij inzien dat niet alles zwaar hoeft te zijn. Als het maar goed gaat met hen, dat is waar het om gaat, de rest kan me gestolen worden. Kinderen doen het leven relativeren. Als het de afgelopen maanden even tegen zat, dan zijn het mijn heerlijke kindjes die mij (vaak onbedoeld ) laten lachen en stralen. 

Elke moeder zal zich hier wel in herkennen, in van die situaties met de kinderen die een beetje gênant zijn maar tegelijkertijd gewoon hilarisch. Zo heb ik mijn dochter Amelle (3 jaar oud) geleerd om vriendelijke ‘nee’ te zeggen als ze iets niet wil – ze is slim en pittig en weet precies wat ze aantrekt, wat ze eet, wanneer ze naar bed gaat en hoe dat dan gebeurt. Haha, zij is echt een divaatje. Dat nu heel beleefd ‘nee dankje wel’ zegt in plaats van ‘néé’ als het haar niet zint. En dat is goed. 

Tot dat we laatst op Ibiza waren in een restaurant en de hostess aan Amelle vroeg hoe ze heette. Amelle zei heel lief en zacht haar naam. Daarna vroeg de hostess: ben je ook benieuwd hoe ik heet? Amelle zei: “Nee, dankje wel.” 

Hahaha, ohhh, wat een draakje, we hebben er maar hard om gelachen. Tja, wat moet je anders?! 

En Jean (bijna 2 jaar), dat is ook echt de vrolijkheid zelve. Waar andere jongetjes ´auto, auto!’ zeggen,  roept mijn mannetje ‘muziek, muziek!’.  Zodra hij klanken uit een speaker hoort, begint hij te dansen. Rockmuziek is niets voor hem, maar verder vindt hij alles mooi. Vooral op nummers van Drake of Bizzy gaat Jean los – ik denk dat het zijn Surinaamse bloed is dat sneller gaat stromen. In elk restaurant zoekt Jean de boxen op en gaan zijn handjes in de lucht, hij stapt heen-en-weer, écht op de maat van de muziek. Dat is zo leuk om te zien. Als ik hem mijn iPad geef, heeft hij in no time het Spotify-menu gevonden en zet hij zijn favoriete muziek op. 

Wat mijn hart doet smelten: als ik de kinderen samen zie spelen. Amelle als grote zus die Jean iets wil leren. Laatst viel Jean in slaap op de bakfiets en sloeg mijn dochter haar arm om haar heen zodat hij lekker kon liggen. En dat zijn de momenten dat al het andere in het leven niet meer zo belangrijk is. 

Wat een heerlijk jochie is Jean toch. Dat ik nu moeder mag zijn van een meisje en een jongen is echt een droom! Op de foto draag ik mijn favoriete pak de Philida Lurex Pants en Teal Lurex t-shirt 

Altijd gezellig als mijn lieve vriendin Hella bij mij op kantoor is. We bespreken hier het verjaardagsfeestje van mijn zoon Jean. Hij wordt gewoon alweer 2! Op deze foto draag ik de nieuwe Dali Dress in bouclé.

Een paar weken geleden ging ik weer heerlijk met Amelle en Jean naar Ibiza. Ibiza is echt ons tweede thuis! Ik draag hier de Paloma Pants en Tatum Top 

Bree Top – Maria Tailor 

Damaris Dress – Maria Tailor 

Babette blouse en Paloma pants – Maria Tailor

Voor de Beau Monde heb ik een hele fijne fotoshoot gehad met mijn lieve kindjes. 

Ik vind het heerlijk om te relaxen in ons huis op Ibiza. Hier draag ik de Play Pants en Tami Top 

Loving the Ibiza vibes in de nieuwe top met speciale quote ‘Stop Hating It’s Not A Good Look’.  

Af en toe een leuk feestje meepakken op Ibiza! Op deze foto draag ik de Desire Dress uit onze nieuwe FW18 Collectie. Ik heb hem zelf wel een beetje aangepast 😉  

Helemaal fan ben ik van dit nieuwe setje in de lurex Banksy Stripe uit mijn nieuwe collectie!  Tosh top en Sierra skirt – Maria Tailor. 

Add a comment

Geef een reactie