Logo

Beauty

DO-NUT WORRY – BE HAPPY! At home nail shop met de Sally Hansen Donut Shop Collection

These days zijn heel veel dingen niet meer vanzelfsprekend. De kids ’s ochtends om half 9 naar school brengen bijvoorbeeld of een dag omringd door collega’s op kantoor werken. Maar ook me time bij de kapper of nagelsalon zit er even niet in. Hoewel je eigen haar knippen niet aan te raden is, kun je de nagelsalon wel naar je eigen huis halen. Plan een uurtje voor jezelf in als de kids in bed liggen en zorg weer voor vrolijke nagels.

Wat extra vrolijkheid kunnen we nu namelijk wel gebruiken en daar spring Sally Hansen op in met een overheerlijke collectie; Donut Shop. De collectie bestaat uit twee Sally Hansen nagellak varianten; 2 kleuren uit de Miracle Gel® lijn met de onmisbare Top Coat en 3 kleuren uit de Insta-Dri® lijn.

Donuts zijn een verrukkelijke trend die is overgewaaid uit Amerika. In elke stad vind je tegenwoordig wel een donutwinkel met donuts in allerlei kleuren en smaken. Met de Donut Shop collectie van Sally Hansen kun je je nagels nu ook smakelijk lakken en zelfs mixen en matchen, mét of zonder ‘sprinkles’. Je maakt er gewoon je eigen Donut party van!

Met de Miracle Gel® Donut Shop nagellakkleuren (#238 Regal Rosé & #220 Pink Tank) ben je maar 2 stappen verwijderd van een gel-manicure resultaat met een glanzende finish:

  1. Breng eerst twee dunne laagjes Miracle Gel kleur aan op schone, vetvrije en ongelakte nagels
  2. Lak ze vervolgens met een laagje van de Miracle Gel Top Coat voor het uitharden van de lak. De Miracle Gel Top Coat is complementair aan de Nagellak en moet daarom altijd samen met de Miracle Gel kleur gebruikt worden voor een manicure met een echte glossy finish. Je hebt geen UV-lamp nodig!

Prijs Miracle Gel® € 11,99

De Insta-Dri® Donut Shop nagellakkleuren (#258 Shooting Star, #183 Making Mauves & #483 Grape Shifter) droogt in 60 seconden en biedt met één laagje al een volledig dekkende kleur en glans. De 3-in-1 quick-dry formule plus de geïntegreerde base- en top coat zorgen dat een snelle manicure ook onderweg makkelijk wordt! Insta-Dri® heeft een speciaal kwastje dat in één haal dekt en wat gemakkelijk aan te brengen is. Thuis of onderweg; één haal, één coat, 60 seconden wachten en klaar!

Prijs Insta-Dri® nagellak € 5,99

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *