Logo

Lifestyle

DATE NIGHT TIP: MADAME JEANETTE – HET CULINAIRE THEATER VAN 2019

Zin in een onvergetelijke diner ervaring met hubby? Wij hebben een geweldige tip voor jou! De afgelopen maanden werd de bekende evenementenlocatie Studio 21 in Hilversum grondig verbouwd en omgetoverd tot een intiem restaurant met een hightech decor. Als opvolging van de dit jaar eerder gestopte dinnershower Pandora is nu Madame Jeannete het culinaire theater van 2019.

Geniet van een intense avond vol visueel spektakel, waarbij je dineert middenin een bruisend verhaal dat op visuele, muzikale én culinaire wijze wordt verteld. Studio 21 werd de afgelopen maanden speciaal voor deze show volledig verbouwd met centraal in de zaal de keuken en een hightech decor waarin zowel het podium als video als audio zich in een 360 graden setting rond je bevindt. Het verhaal van Madame Jeanette, waarin Jeanette moet kiezen tussen haar muziek en de liefde, wordt verteld in een unieke combinatie van theater, live muziek en ongekend visueel spektakel met culinaire gerechten uit de keuken van het restaurant.

Eén van de hoofdrollen wordt gespeeld door Tommie Christiaan die de afgelopen jaren bekendheid verwierf als zanger, acteur en musicalster. Zo deed hij onder andere mee aan het programma Beste Zangers, speelde in musicals als Grease en Hair en On Your Feet, en vertolkte in 2018 de rol van Jezus in de jaarlijkse paasvertelling The Passion. 

Naast Tommie Christiaan, zijn er hoofdrollen voor acteur Nico de Vries (onder meer de musical Soldaat van Oranje, Baantjer, Flikken Maastricht en Kees & Co), oud Voice-deelnemer Brandon Delagraentiss en zangeres Denise van Donselaar (artiestennaam Dennis), dochter van muziekproducent en oud-muzikant Rob van Donselaar. Denise werkte onder andere als vocal coach voor The Voice of Holland en als backing vocal met grote namen zoals Guus Meeuwis en Marco Borsato. 

De show wordt meerdere malen per week opgevoerd. Data en tickets zijn te vinden op madamejeanette.com.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *