Logo

Lifestyle

BOEKENTIP: POWER MOM NOOR DE GROOT GEEFT ONS KIJKJE IN HAAR LEVEN

Power mom en influencer Noor de Groot, alias Queen of Jetlags, geeft ons een kijkje in haar leven en deelt haar tips in haar nieuwe boek: Queen of Jetlags. Hoe blijf je authentiek op Instagram? Hoe ontdek je je eigen stijl? En hoe is het allemaal voor haar begonnen? Noor vertelt in dit boek ook over haar zwangerschap en wat voor effect dit had op haar groei op Instagram. En enorm schattige foto’s samen met dochtertje Olivia mogen natuurlijk ook niet ontbreken.

“Ik was zwanger van Olivia. 🙂 Dat bleek iets wat mensen echt heel interessant en leuk vonden om te zien én volgen. Misschien was dat omdat ik jong was en veel reisde, misschien was dat omdat een zwangerschap sowieso heel leuk en spannend is.”

Noor de Groot, beter bekend als Queen of Jetlags, breidt haar imperium uit. Eindelijk publiceert zij een boek, en wat voor een: dit is háár boek over haar magische fotowereld en tegelijkertijd jouw persoonlijke stijlgids. Want hoe blijf je authentiek op Instagram, die droomwereld waarin iedereen elkaar kopieert? In Queen of Jetlags deelt Noor tips voor het ontdekken van je eigen stijl als beginnend influencer. Ook neemt ze je mee op reis naar haar online wereld, haar inspiratiebronnen, edits, etiquette, trends en tricks.

Wat zes jaar geleden begon als blog is inmiddels uitgegroeid tot crossmediaal platform. Noor de Groot blogt, vlogt en deelt dagelijks haar eigenzinnige, betoverende lifestylefoto’s. Dankzij haar persoonlijke stijl en altijd vernieuwende filterwerk telt Queen of Jetlags inmiddels bijna een miljoen volgers op Instagram, waarmee ze tot de absolute top behoort. Waar haalt ze haar oneindige inspiratie vandaan? Hoe maakt en edit ze haar foto’s? Wat zijn do’s en don’ts van Instagram? Het zijn de vragen die Noor dagelijks in haar inbox krijgt. In haar boek geeft ze open en eerlijk antwoord op al die vragen.

Queen of Jetlags is hét boek voor iedereen die net zo’n Instagram-feed wil krijgen als Noor.

Prêt à Pregnant founder Janine was aanwezig bij de boeklancering en is fan! Je kan het boek nu bestellen via www.bol.com

View this post on Instagram

Celebrating the book launch @queenofjetlags ❤️

A post shared by Janine Kho (@janinekho) on

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *