Blogs

Photo Diary: Meet inspiring mom Colette van Steenderen

Hi beste lezer, ik zal me even voorstellen! Ik ben Colette, 30 jaar, moeder, verloofd en woon in Nijmegen. Boooring, ben ik je al kwijt? Nee, don’t worry, op deze manier zal ik mijn blogs niet gaan schrijven.

Ik zal jullie wel echt serieus meer vertellen over mezelf, want jullie vragen jullie natuurlijk af: wie is deze “the Mom”? Mijn naam is Colette, vrienden en familie noemen mij Coco. Klinkt voor sommigen misschien een beetje als een stripper naam, maar ik ben een hele nette dame hoor ;-).

Zondagse wandeling met mn kleine grote vriend.

Zondagse wandeling met mn kleine grote vriend.

Bijna 2 jaar geleden heb ik het leukste jongetje (vind ik zelf) op de wereld gezet. Hij heet Don. En het is ook een échte Don! Het is een vrolijk, grappig en extreem lief mannetje die precies weet wat hij wil. Hij is heel ontdekkend, nieuwsgierig en net als zijn vader is hij dol op auto’s. Hij kende al vanaf 19 maanden bijna alle (exclusieve) automerken uit zijn hoofdje als hij de logo’s ziet. Is het een wonderkind of is hij gewoon geïndoctrineerd door zijn vader? Ik denk toch het eerste…

Kleine engel

Kleine engel

Afgelopen zomer ben ik EIN-DE-LIJK ten huwelijk gevraagd na 8 jaar! Maar it was worth the wait, want ik heb de meest fantastische fiancé – verloofde klinkt ook zo dom vind je niet?. Fiancé klinkt veel mooier. Maar goed, back to him. Hij is echt de beste vader en komt ‘ie weer: fiancé. Ik had nooit gedacht dat hij zo’n leuke papa zou zijn voor onze Don. Toen ik namelijk net zwanger was (waar we trouwens samen voor hadden gekozen, maar wat best snel ging – beiden super vruchtbaar zullen we maar zeggen), was hij een beetje in shock. We hadden natuurlijk beiden niet verwacht dat het zo snel ‘raak’ zou zijn. Maar perfect getimed, want we hadden een april baby.

Hier was ik net ten huwelijk gevraagd bovenop de berg op Mallorca.

Hier was ik net ten huwelijk gevraagd bovenop de berg op Mallorca.

Even tussendoor: april is echt dé perfecte maand om een baby te krijgen; het zonnetje schijnt, het is redelijk warm en je hoeft je baby niet in 4 lagen in te pakken… Een rompertje aan krijgen vond ik soms al een hele opgave, maar ook dit is gelukt! Inmiddels 670 dagen verder schat ik zo’n 2000 rompertjes te hebben verschoond. Ik kan goed overdrijven, dit is een echte eigenschap van een stier. Ik ben een stier, een èchte stier, en Don ook: een rasechte als je het mij vraagt! Net als mama weet hij PRECIES wat hij wil…

Eten, eten en drinken natuurlijk.

Eten, eten en drinken natuurlijk.

Ik vind het leuk om Don te zien genieten en te zien lachen. Dus ik ga vaak met hem naar binnenspeeltuinen: ChimpieChamp en MonkeyTown. Haha, de naam zegt het al. Overal staan felgekleurde klimrekken, ballenbakken (gatsie) en hele hoge glijbanen (whihoeee!). Ik ben vaak één van de enige moeders die overal op klautert samen met haar kind. De rest van de moeders zitten aan een kopje thee en  lezen de Libelle. Na het spelen mag Don een lekker kroketje, dat is zijn lievelingseten.

Dineetjes thuis met vrienden.

Dineetjes thuis met vrienden.

 

Kan niet vroeg genoeg beginnen met duckface.

Kan niet vroeg genoeg beginnen met duckface.

Als je mij kent dan, weet je dat ik van eten hou, en van drinken, en dan heb ik het niet over een kopje thee of een glaasje spa rood bij m’n lunch of diner. Wijntjes, bubbles & gin tonics staan standaard op het menu in het weekend. En ons weekend start vaak al op de donderdag! Oops, guilty as charged! Ik schaam me vaak op de maandagen als ik weer ga sporten met mijn personal trainer en hij vraagt: “Heb je je in kunnen houden dit weekend of moeten we eerst al die drankjes eruit zweten?” Ik durf niet te liegen want ik weet zeker als ik me even inspan, er een walm van GT’s of wijn uit komt.

Mijn grote liefdes

Mijn grote liefdes

We spreken geregeld af met onze vrienden. Deze wonen in Rotterdam, Amsterdam en Nijmegen en mijn familie woont ook kriskras door  het hele land. Dus we zijn vaak te vinden in verschillende steden en plannen vaak dinertjes en lunches om lekker bij te kletsen. We gaan dus vaak uiteten in leuke, hippe tentjes met goed eten. Ik ben trouwens ook DOL op oesters, als deze niet op het menu staan, krijgt het restaurant al een strafpuntje.

Mijn lievelingseten: OESTERS.

Mijn lievelingseten: OESTERS.

 

Oesters en bubbles

Oesters en bubbles

Door al dit eten (en drinken) heb ik standaard een heerlijk vetrolletje over het randje van m’n jeans heen hangen. Hoe ik deze struggle aan ga dit jaar (want dit jaar wil ik net als elk jaar écht een keer die killer-body!), zal ik jullie allemaal vertellen in mijn komende blogs. Ik ben namelijk iemand die ALLES probeert om maar zo snel en zo makkelijk mogelijk af te vallen.

Mijn kleine Don

Mijn kleine Don

Nu vragen jullie je waarschijnlijk af wat voor een werk ik doe. Als je net mommy of mommy-to-be bent, dan heb je vast wel eens over mijn bedrijf gehoord. Ik ben namelijk sinds maart 2016 de importeur van Sleepyhead voor de Benelux. Dé babynestjes die onmisbaar zijn voor mommies. Ik ben zelf in 2015 op deze baby must-have gekomen vanwege Don, die dramatisch sliep overdag. Toen hij ineens 1,5 uur sliep i.p.v. een korte 45 minuten in de Sleepyhead dacht ik eerst: “Dit is toeval!” Maar telkens weer sliep hij goed, ook ’s nachts gingen we Don in de Sleepyhead leggen en hij sliep nog langer door. Nu is Sleepyhead binnen 1 jaar al te vinden in meer dan 40 winkels in de Benelux en groeien we nog dagelijks…

Trots met het nieuwe product van Sleepyhead op de beurs in Keulen.

Trots met het nieuwe product van Sleepyhead op de beurs in Keulen.

Volgende maand bestaat Sleepyhead Benelux 1 jaar en dit wil ik natuurlijk vieren, ons eerste jubileum, dit gaat natuurlijk niet zonder een glaasje bubbles!

The fast mom

The fast mom

 

Brunch for champs.

Brunch for champs.

 

Always chasing this guy.

Always chasing this guy.

 

Met Don aapjes kijken in de Apenheul.

Met Don aapjes kijken in de Apenheul.

 

Add a comment

Reacties

  1. Anika schreef:

    Wat heerlijk geschreven mop!! En precies zoals ik je ken?

Geef een reactie