Fashion Mom Masha shares her January favorites

Blogs

Fashion Mom Masha shares her January favorites

Amsterdam based Masha le Clercq welcomed her baby girl Bowie three years ago. Together with her beau Maurice she lives in the city. Masha is a true fashion PR veteran and she works for So PR. As a new mom she enjoys every moment with her adorable daughter Bowie. On The Mom she gives us a glimpse of her life as a real urban mom from Amsterdam. In her blog she shows us her favorite items each month. This time: October.

Favorites Masha le Clercq The Mom (3)

Schaatsen! Zo leuk. Eindelijk kan Bowie het een beetje. Jammer dat er nog geen ‘echt’ ijs is geweest maar gelukkig is de ijsbaan op het Museumplein iedere dag open (t/m 4 februari). IceAmsterdam.nl.

Favorites Masha le Clercq The Mom (4)

Ik werd helemaal gek van alle rondslingerende knuffels op de kamer van Bowie. Deze opbermand van Bloomingville is super groot dus ze passen er allemaal in. Uiteraard helemaal in het kleurthema van haar kamer! €45,-.

Favorites Masha le Clercq The Mom (5)

Zitten blijkt het nieuwe roken te zijn hoorde ik laatst. Nou, ik kan er wat van! Van een vriendinnetje hoorde ik dat een FitBit je echt stimuleert om meer te bewegen op een dag. Klinkt goed dus die wil ik. €109,-

Favorites Masha le Clercq The Mom (6)

Oeh deze is zo leuk! Met een grote trui en loafertjes erop ben je sowieso 2018-proof . €49,99 Olivia & Kate

Favorites Masha le Clercq The Mom (7)

Dit dekbedovertrek van Snurk staat zo schattig en Bo voelt zich een echte ballerina. €59,95

Favorites Masha le Clercq The Mom (8)

Slechte nacht achter de rug? Voor ons gelukkig vrijwel verleden tijd. Maar mocht het weer eens zover zijn, dan smeer in ’s ochtends deze So Cool Eye Stick van TonyMoly onder m’n ogen. Het verkoelt een beetje en je bent meteen wakker en fris. €15,-

Favorites Masha le Clercq The Mom (9)

Bowie heeft het nog bijna dagelijks over K3 Lovecruise. Zo’n onwijs leuke film voor kleine meisjes. Hij draait nog steeds in de bioscoop. Echt een dikke tip!

Favorites Masha le Clercq The Mom (10)

Alles met leopard blijft gewoon leuk en staat bij alles. Olivia & Kate €24,95

Favorites Masha le Clercq The Mom (11)

Echte foto’s van een goede fotograaf zijn gewoon veel mooier dan de foto’s die ik maak op mijn IPhone. Ik vind het dus leuk om af en toe wat professionele foto’s van Bowie te laten maken. De foto’s uit deze serie hebben we ook ingelijst en cadeau gegeven aan de familie. Fotograaf Melody Lieftink

Favorites Masha le Clercq The Mom (12)

Uit de nieuwe kidscollectie van COS. Love it!! €19,-

Favorites Masha le Clercq The Mom (13)

Nog even en het is weer voorjaar en daar horen wat mij betreft nieuwe fijne loafers bij. Te gek zijn deze van Philou. €229,- via Paul Warmer

Favorites Masha le Clercq The Mom (1)

De Bieb a.k.a. de bibliotheek is de laatste tijd ook def een van onze favorites op de woensdag. We halen dan een nieuwe lading voorleesboeken zodat we iedere dag een nieuw verhaaltje hebben.

Favorites Masha le Clercq The Mom (2)

Dit is m’n nieuwe favorite op het gebied van eten, een goeie Dragon Bowl. Voorheen kon je die in Nederland echt niet krijgen maar tegenwoordig heeft The Corner Bakery er een die zoooo lekker is. En ik heb zoveel mazzel want ze hebben net een vestiging tegenover mijn werk geopend. YAM!

Add a comment

Geef een reactie