Debbie Hendriks shares her favorite Fall Looks

Blogs

Debbie Hendriks shares her favorite Fall Looks

Debbie Hendriks is moeder van Jouk en Roog en omschrijft zichzelf als een emotionele en blije vis met een creatief brein. Ze is gek op haar drie mannen en op duizend andere dingen. Daarnaast zou ze graag willen dat ze de tijd kon stop zetten. Ze weet zich geweldig te kleden en deelt haar fashion knowledge op haar Instagram account @thetrendissue_com. 

Heerlijkste fall fashion trends ever!!

Eindelijk vandaag is het “me time”. Nieuwe najaarscollecties spotten in Arnhem. Ik twijfelde even of ik niet thuis zou blijven bij mijn mannen, maar die twijfel was snel weg toen ik Zara binnenwandelde. MY OH MY zoveel kleur en prints heb ik nog nooit gezien. Elk jaar wordt de mode extremer. YES! Waar ik vroeger moest zoeken naar een beetje kleur of bijzonder printje hangen de winkels er nu vol mee. Ik word helemaal hyper en doe eerst een snelle ronde door de hele winkel. Zo scan ik eerst ff globaal de winkel, vooral de dikke tienen en begin vervolgens vooraan met shoppen. Nu ben ik iets kritischer (heb tenslotte maar 2 handen). Wanneer ik de helft van de winkel heb gehad duik ik de pashokjes in. Zoveel in mijn handen dat ik het niet meer kan dragen. Mijn hart maakt echt een sprongetje, want ik vind nieuwe laarsjes met hak waar ik goed op kan lopen. (zeldzaam) Ze passen bij alle sets, die gaan mee. Ik hang bijna alles terug en pak vervolgens de andere helft van de winkel en duik weer terug in mijn de pashok. Yep, echt een tijdrovende klus maar I love it. Ik pak altijd veel en juist ook de “twijfeltjes” Die worden vaak leuk in de paskamer
Deze “way off work” pas ik bij zara en h&m toe. Daarna pak ik nog een paar fijne winkeltjes en ga daarna weer lekker naar de boys. Om daar in een ontplofte bende thuis te komen, met een vriend die overwerkt is na een dag met de kids. Gelukkig ik ben ook gemist:-)

Wat zag ik in de winkels? Wat gaan we dit seizoen dragen? Wat wordt de vervanger van de off schouder blouse (die we allemaal hebben gedragen deze zomer)

Oa: De (capuchon) sweater. Als je die nog niet had scoren die handel.
Grote jassen, trenchcoat 2.0 of “dekbed” jas.
Een pak in een toffe kleur of print.
Leggings in alle soorten materiaal en prints.

Frontprints t-shirts, nu vernieuwende prints ipv rock bands, bloemenprints met donkere ondertoon. Alle soorten ruit. Glitter, metalics en oo en nog veel meer glitter. Nepbont overal, zelfs laarsjes met een hoog aaibaarheid gehalte. Velvet en corduroy!

Alle kleuren van de regenboog maar vooral rood, bordeaux, en hou kikkergroen en turquoise blauw in de gaten.

Van disco 70’s vibe, sporty invloeden tot folklore. Musthaves zoals, statement oorbellen. Aan de voeten, overknees, glitterlaarsjes of pointy boots. De bad hair days danken we de baret voor zijn comeback.

Als laatste: Ga voor laagjes en oversized, koop bv je blazer een maatje of 2 groter.

Een najaarscollectie om verliefd op te worden voor iedereen wat wils. Ga je de stad in ben dus gewaarschuwd. Gaat je geld kosten!
Op Instagram Stories @thetrendissue_com kunnen jullie mee kijken met mijn shopping avontuurtjes.

Heel veel shopping fun dit seizoen.

Liefs Debbie

Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--18 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--17 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--16 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--15 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--14 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--13 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--11 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--4 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--5 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--6 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks-7 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--8 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--9 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--10 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--3 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks--2 Style-file-fall-2017-Debbie-Hendriks

Add a comment

Geef een reactie