Logo

Dossier

Blog Mommy Bibiane: ”Dag goede voornemens”

Bibiane is a model and mommy of James. She lives together with Henk. Henk already has two kids, Tess and Mats, they live with them a couple of days a week. Bibiane is originally from Amsterdam but has been living on the east side of the country for over a year now. Love made her move from Amsterdam to Deventer, where she is building her life now. She describes how she combines her modelling work with motherhood in her blog and gives us tips about life, sports and food.

Zoals velen ben ik ook het nieuwe jaar weer fris begonnen. Na al het eet- en drinkgeweld van de kerstdagen tot aan oud en nieuw is het weer tijd voor het “normale leven”. Kerstboom eruit, planten en bloemen erin. Lekker het huis en hoofd weer schoon, let 2017 begin!

Een paar keer per dag check ik de nieuwsberichten op mijn telefoon, dat wil zeggen: ik scan de koppen en filter dát wat ik wel verder wil lezen en wat niet.

Zo ook van de week, ik scande de kop ‘Walibi woedend om pornofilm in reuzenrad’. Ken je dat? Dat je iets leest en pas een paar seconden later dringt het pas écht tot je door wat er nou staat? Nou, die paar seconden leken hier wel een minuut te duren. Ik dacht dat het een geintje was, maar nee, na het lezen van het artikel bleek het echt zo te zijn!!!

Er is dus een stel bezig geweest op verschillende plekken in het park, waaronder het reuzenrad en de wildwaterbaan, Crazy River. Nou crazy is het zeker, ronduit gestoord! Te bedenken dat je lekker met je kinderen in het park rondloopt of na het stel het bewuste bakje in het reuzenrad in stapt, bah! Na alle ophef die er is ontstaan, wilde de ‘producent’ van het filmpje, hij noemt zichzelf Gekke Petertje, zijn excuses aan het familiepark aanbieden met een bloemetje. Dat deed hij in bijzijn van een cameraploeg én op een tijdstip dat het park gesloten was, lekker snugger van gekke Petertje! Maar nou leek gekke Petertje mij al niet van het al te intelligente soort. 2017 was net 4 dagen oud en ik ben al weer vervuild door dit nieuws.

Zo dacht Mariah Carey het nieuwe jaar ook lekker in te luiden met een optreden op Times Square in New York. Op een gegeven moment liep het zingen niet meer lekker synchroon met de geluidsband, een technische fout werd er later gezegd. De dansers gingen nog ongestoord door maar Mevrouw Carey haar lichaamstaal liet blijken dat ze not amused was, begrijpelijk. Maar zo dachten er een heleboel anderen niet over. Op social media werd ze afgemaakt. Kijk, een tweet als; “zelfs Mili Vanilli schaamt zich voor dit debacle” – daar kan ik de humor echt wel van inzien, maar sommigen gaan gewoon echt te ver door haar een koe te noemen of een slechte moeder, wat heeft dat in godsnaam te maken met een slecht optreden? Denk dat Mariah het begin van 2017 zich heel anders had voorgesteld.

En toen was daar de krantenkop ‘Doutzen baalt van haar heupen’. Weer duurde het even totdat het tot mij doordrong, Nederlands bekendste en prachtigste model, moeder van twee kinderen met een TO DIE FOR lijf is niet helemaal content met haar heupen. Je zal maar net het nieuwe jaar begonnen zijn met het voornemen om een aantal kilo’s kwijt te raken en een beetje fit en in shape voor de dag te komen. Kom je thuis met tassen van de Appie vol groenten en fruit, superfoods, cold pressed juices, biologische kipfilet, bergen sla én een abonnementje op de sportschool…. lees je dit! Als zelfs Doutzen baalt van haar heupen, dag goed voornemen, de toastjes met kaas en wijntjes kunnen weer uit de kast tevoorschijn getoverd worden. Onbegonnen werk dit, gekke Doutzen!

 

the-mom-blog-bibiane-dag-goede-voornemens-3
Samen aan het kerstdiner

 

the-mom-blog-bibiane-dag-goede-voornemens
In de vakantie samen naar Nemo, heel leuk maar ook heel druk!!

 

the-mom-blog-bibiane-dag-goede-voornemens-2
Onze kanjer is 4 jaar geworden!

 

the-mom-blog-bibiane-dag-goede-voornemens-4
Was best trots op mijn gezonde traktatie voor de peuterspeelzaal…

Leave a Reply

Your email address will not be published.