Logo

Blogs

Blog Fashion Mom Kimberly Beau: Yves’ first words & a trip to Paris

Kimberly Beau is famous in Rotterdam and known from her popular Boutique called LOF. Together with her fiancee Joe she has a son called Yves Blue. Kimberly was one of the personalities in the Dutch TV-show called ‘ Niet lullen, maar poetsen’. She is famous for her selfies on Instagram, which make every item she posts a bestseller. In her blog on The Mom she writes about motherhood as a new mom.

Jeetje, wat wordt Yves groot. Hij is nu 1 jaar en 3 maanden en begint steeds meer te willen/durven lopen. Met alles was Yves vrij snel, maar lopen vind hij nog eng, vooral los. Hij houdt het liefste je pink beet, maar bepaalt graag zelf welke richting wij op gaan. Hij krijgt steeds meer een eigen willetje. Heel erg leuk om te zien, maar soms is dit ook best pittig. Want als meneer zijn zin niet krijgt, test hij ons nu uit met huilen en gillen. Dat hoort natuurlijk ook bij deze leeftijd. Gelukkig heeft hij nog steeds een auto-tik, dus deze hulplijn zetten wij vaak in. Ik heb nu altijd van die miniaturen bij me ;-).

Daarnaast heeft hij al veel woordjes onder de knie: papa, mama, oma, opa, woef, toet toet, die, eten, thee…en doet hij sommige diertjes al na. Zo leuk om te zien als hij op zijn manier gaat blaffen als ik vraag wat de hondjes doen! Smelt ik gewoon!

Deze foto is vorige week gemaakt, vlak voor wij de deur uit gingen en Yves wachtte op een hand van ons om mee te kunnen lopen. Outfit: Spijkerblouse en broekje – Pomme de Jus Sneakers Nike en muts van River Island.
Deze foto is vorige week gemaakt, vlak voor wij de deur uit gingen en Yves wachtte op een hand van ons om mee te kunnen lopen. Outfit: Spijkerblouse en broekje – Pomme de Jus. Sneakers van Nike en muts van River Island.

the-mom-kimberly-beau-blog-april-3

Nu het eindelijk wat mooier weer is in Nederland, zijn wij gelijk met Yves naar het strand in Scheveningen geweest. Voelt echt als een geluksmomentje zo’n mooie dag in maart en daar kunnen wij extreem van genieten. Vervolgens een lekker visje met patat opgegeten, want dat hoort er gewoon een beetje bij daar : )
Nu het eindelijk wat mooier weer is in Nederland, zijn wij gelijk met Yves naar het strand in Scheveningen geweest. Voelt echt als een geluksmomentje, zo’n mooie dag in maart, en daar kunnen wij extreem van genieten. Vervolgens een lekker visje met patat gegeten, want dat hoort er gewoon een beetje bij daar :).

Afgelopen weekend zijn wij naar het Plaswijckpark in Rotterdam geweest. Dit is vlakbij ons huis en als kind kwamen wij daar allebei toevallig ook veel. Wat een herinneringen, vooral aan de verkeerstuin, which is still there – yeah! Het is een prachtig schoon park met veel groen en entertainment voor jonge en wat oudere kinderen. Yves vond vooral de verkeerstuin, otters en de carrousel erg leuk. Verder heb je er een zwembad, springkussen, heel veel dierenspeeltuintjes en midgetgolf baan. Ook is er een winkel met diverse knuffels, speelgoed en snoep.

Ik draag hier mijn nieuwe favo sweater uit de winkel. Ik houd van zwart, maar als ik dan voor kleur ga kies ik voor fel inplaats pastel. En vooral knalgeel, rood en kobaltblauw zijn dan mijn favoriet.
Ik draag hier mijn nieuwe favo sweater uit de winkel. Ik houd van zwart, maar als ik dan voor kleur ga kies ik voor fel in plaats van pastel. En vooral knalgeel, rood en kobaltblauw zijn dan mijn favoriet.
Yves zijn gezicht wanner hij voor het eerst warme chocolademelk met slagroom krijgt!
Yves zijn gezicht wanneer hij voor het eerst warme chocolademelk met slagroom krijgt!

the-mom-kimberly-beau-blog-april-13

Ik blijf fan van twinning! Yves en ik hebben dezelfde Adidas sneakers. Hij herkent dat ook en wil steeds deze schoentjes aan, hoe schattig. Ook Pappa en Yves hebben een twinning item. Zij dragen hier exact hetzelfde jasje van Goosecraft. Goosecraft had deze kinder bikerjasjes vorig jaar als special uitgebracht en die heeft mamma toen gelijk ingeslagen! Is dit geen leuk gezicht zo??
Ik blijf fan van twinning! Yves en ik hebben dezelfde Adidas sneakers. Hij herkent dat ook en wil steeds deze schoentjes aan, hoe schattig. Ook pappa en Yves hebben een twinning item. Zij dragen hier exact hetzelfde jasje van Goosecraft. Goosecraft had deze kids bikerjasjes vorig jaar als special uitgebracht en die heeft mamma toen gelijk ingeslagen! Is dit geen leuk gezicht zo?

Met Valentijn had Joe mij verrast met een tripje naar onze favoriete stad; Parijs. Hoewel wij daar 4 à 5 keer per jaar komen voor werk, was dit anders. Joe had namelijk het mega speciale Plaza Athenee hotel geboekt! Bekend natuurlijk uit SATC en gespot bij vele grote bloggers zoals Negin. En het was echt als een droom, het hotel, het uitzicht, alles!!! Wat een unieke ervaring! Ik zou het zo weer willen, maar volgens mij is de per prijs nacht zo schrikbarend dat het meer iets voor één keer is. Voor altijd in mijn herinneringen…en ik heb uiteraard een stuk of 1000 foto’s ervan ;).

the-mom-kimberly-beau-blog-april-11

Het was met Valentijn zulk mooi weer in Parijs, dat wij lekker de toeristjes hebben uitgehangen. Stukken gewandeld langs mooie plekken, terrasjes gepakt en lekker gegeten en gedronken. Rechtsboven zit ik bij L’Avenue, hier spot je zovaak bloggers en modellen, zo leuk!!! En de tonijn met avocado is een echte aanrader!!! Elk heel uur gaan s’avonds de lichtjes 1 minuut aan bij de Eiffeltoren, altijd een leuk moment.
Het was met Valentijn zulk mooi weer in Parijs, dat wij lekker de toeristen hebben uitgehangen. Stukken gewandeld langs mooie plekken, terrasjes gepakt en lekker gegeten en gedronken. Rechtsboven zit ik bij L’Avenue, hier spot je vaak bloggers en modellen, zo leuk!!! En de tonijn met avocado is een echte aanrader!!! Elk heel uur gaan ‘s avonds de lichtjes één minuut aan bij de Eiffeltoren, altijd een leuk moment.
Ik heb mijzelf verwend met een paar nieuwe sneakers. Ik zag ze en was verkocht, ze passen onder alles en zwart is toch wel gewoon my happy color. Dus deze mooie exemplaren kon ik niet laten liggen, een goede aanvulling in m’n kast.
Ik heb mijzelf verwend met een paar nieuwe sneakers. Ik zag ze en was verkocht, ze passen onder alles en zwart is toch wel gewoon my happy color. Dus deze mooie exemplaren kon ik niet laten liggen, een goede aanvulling in m’n kast.
 Er moest natuurlijk ook gewerkt worden en wat een leuke musthaves zijn er weer binnen. Mega trend van dit moment zijn de Comfy broekjes met bies aan de zijkant. Erg leuk met hakken ook. Wij hebben ze ingekocht in alle kleuren ; ) kom gezellig eens een keertje shoppen bij ons in de winkel, of bezoek onze winkel online www.lofboutique.nl.
Er moest natuurlijk ook gewerkt worden en wat een leuke musthaves zijn er weer binnen. Mega trend van dit moment zijn de comfy broekjes met bies aan de zijkant. Erg leuk met hakken ook. Wij hebben ze ingekocht in alle kleuren ;). Kom gezellig eens een keertje shoppen bij ons in de winkel, of bezoek onze winkel online www.lofboutique.nl.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *