Logo

Blogs

Blog Bibiane Bouquet: Wat een zomer!

Bibiane, is a model and mommy of James. She lives together with Henk. Henk already has two kids, Tess and Mats, they live with them a couple of days a week. Bibiane is originally from Amsterdam but has been living on the east side of the country for over a year now. Love made her move away from Amsterdam to Deventer, where she is building her life now. She describes how she combines her modelling work with motherhood in her blog and gives us tips about life, sports and food.

Als kind keek ik altijd enorm uit naar de schoolvakantie, lekker lang buiten spelen, later opblijven, dingen eten die normaal niet altijd mochten en natuurlijk het lekkere weer.

Als moeder kijk ik er na deze 6 weken toch nèt even iets anders tegen aan 😉 !! Natuurlijk vind ik het heerlijk om lekker quality time met de kids te hebben, twee weken lekker naar het buitenland waren echt heerlijk. Lekker de hele dag zwemmen, spelen op het strand of chillen in de zon. Eenmaal thuis was het bingo want regen regen en nog eens regen, dat betekent dus dat de entertainment modus op volle toeren draaide. Na de zoveelste puzzel, ganzenbord en lego toren moesten we er toch echt op uit, de kinderen vlogen bijna tegen de muren op, dus koos ik er voor om even uit te razen bij Ballorig. Voor de (nog) niet ouders onder ons, dat is een overdekte speeltuin dus erg handig op regenachtige dagen…Behalve in de schoolvakantie want dan kan je het gerust DE HEL noemen!!!

Ik ga er regelmatig naartoe met James maar vaak in de ochtend uren en dan zijn er soms niet meer dan 10 kindjes. Deze dag waren er wel 200 uitgelaten kids met vuurrode koppies van het spelen. Geen goed plan dus maar goed de kinderen vonden het geweldig. De volgende dag zou het minder regenachtig zijn dus dachten we leuk naar het dierenpark te gaan. Nou de weersvoorspellingen vertrouw ik echt niet meer, gelukkig was er een overdekt vlinderpark en daar stonden we dan te schuilen met honderden anderen, weer die oververhitte koppies want ja vlinders houden nu eenmaal van een lekker temperatuurtje! De laatste twee weken waren gelukkig prachtig qua weer en dan ga je er toch een stuk relaxter op uit en maakt het niet uit dat het dan wat drukker is dan normaal, het zonnetje schijnt immers! Kortom schoolvakanties zijn geweldig maar wel graag met mooi weer.

Het laatste weekend van de vakantie stond onze verjaardagsparty op de agenda. Het was de hele week prachtig bloedheet weer en dan nèt die zaterdag waren er heftige onweersbuien op komst… Wij hadden een tuinfeest gepland en ik zag de bui al hangen! Heb nog nooit zo vaak buienradar geraadpleegd, maar gelukkig waren de weergoden met ons en hebben we het heel lang drooggehouden en ging het pas tegen het einde los wat het nog best grappig maakte ook, met z’n allen dansen in de tropische regen. Wij hebben een top avond gehad met als kers op de taart de aankondiging dat we gaan trouwen!! Mijn zomer kan natuurlijk niet meer stuk, als het nu zou regenen ga ik lachend naar Ballorig!

Blog-Bibiane-Bouquet-The-Mom (1)

Wij ❤️ de zon!

Blog-Bibiane-Bouquet-The-Mom (6)

Uit eten met de mannen

Blog-Bibiane-Bouquet-The-Mom (5)

Oververhit @ Ballorig

Blog-Bibiane-Bouquet-The-Mom (4)

Mijn grote liefdes ??

Blog-Bibiane-Bouquet-The-Mom (3)Waterpret

Blog-Bibiane-Bouquet-The-Mom (2)

YES!!!!

One thought on “Blog Bibiane Bouquet: Wat een zomer!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.