Logo

Lifestyle

Biertje?! Het favoriete bier van Italië ligt nu in de supermarkt

Heb jij ook zoveel zin in een ijskoud biertje in de zon? Het weer laat ons nu even behoorlijk in de steek, maar de lente komt eraan. En er komt ook een nieuw biertje aan, want vanaf deze week is Birra Moretti, het favoriete biertje van Italië verkrijgbaar in de Nederlandse supermarkten! Het kwaliteitsbier is in 1859 ontstaan in Udine, een kalm provincieplaatsje tussen Venetië en de Alpen. 162 jaar later is het productieproces bijna onveranderd gebleven. Het resultaat? Een fris en soepel bier dat met het subtiele aroma van citrus zorgt voor een mooie balans in de smaak.

Ook de alcoholvrije Birra Moretti Zero is van hoge kwaliteit. Dankzij de kwalitatieve ingrediënten en een brouwproces dat de alcohol heel voorzichtig uit het bier verwijdert, is Birra Moretti Zero een echte dorstlesser. Vooral in combinatie met gerechten als gevulde focaccia’s, quiches, kipsalades en omelet is het alcoholvrije bier een echte verrijking.

Loopt het water je al in de mond? De kans is groot dat het antwoord ‘ja!’ is. We waarderen de momenten met goede vrienden, fijne familie en heerlijk eten en drinken meer dan ooit. Bij Italianen stroomt deze levensstijl door hun aderen. Al decennialang genieten ze van speckplatte en ambachtelijk bier aan lange tafels, omringd door hun geliefden. Het is dus de hoogste tijd om de kunst van onze vrienden uit Zuid-Europa af te kijken. De Italiaanse keuken is al ontzettend groot in Nederland en nu kunnen we het óok nog eens combineren met een heerlijk biertje.

Birra Moretti is inmiddels verkrijgbaar in meer dan veertig landen wereldwijd. Met ingang van deze week bemachtig jij het bier ook in je favoriete supermarkt in Nederland. Je vindt ‘m in 6-pack blik, in de klassieke bruine retourfles per 6-pack en in een krat van 24.

Drink jij het bier liever op een terras? Birra Moretti en Birra Moretti Zero zijn zodra de horeca weer open mag ook beschikbaar in horecazaken door heel Nederland. Op dit moment kan Birra Moretti al bij veel restaurants via thuisbezorging besteld worden. Saluti!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.