Beauty

Whoop whoop KNAP Institute start met Vitamine Infusen

Veel van onze favo celeb moms worden regelmatig gespot aan een super hip Vitamine Infuus voor een extra energy boost. Nu kun je voor deze vitamine bommetjes ook terecht bij KNAP Institute. Janine is kind aan huis bij KNAP en staat dan ook te popelen om zelf een infuusje te testen. Daarover later meer ;).

De dames van KNAP vertelden ons dat de KNAP Drips (zo heten de Vitamine Infusen) kunnen helpen om de weerstand een boost te geven. Maar het kan ook helpen voor huidverbetering van binnenuit en hulp bieden bij sportherstel en ter ondersteuning van cryo (fat freeze) behandelingen. Als busy moms hebben we hier natuurlijk wel oren na.

Het fijne van vitamine infusen is de versnelde werking. Het infuus brengt vitamine, mineralen, aminozuren en antioxidanten direct in de bloedbaan wat zorgt voor een snelle werking. Je kunt dus kiezen uit verschillende Drips zoals de KNAP ‘Performance’ Energy Drip, de KNAP ‘Beat it’ Vitamin Drip en de KNAP ‘Forever Young’ Beauty Drip. Voor een overzicht van alle drips inclusief de werking klik je hier.

Een KNAP Drip duurt ongeveer een half uurtje en je kunt de Drips boeken op de zondagen van 11:00 – 17:00 (psssttttt….ideaal na een Moms night out). Het infuus wordt aangebracht door Dokter Maarten.

Proberen? Maak dan hier een afspraak. Prijs vanaf 200

Let wel; Zorg altijd voor een gezond gebalanceerd dieet in combinatie met voldoende beweging. De KNAP Drips kunnen een aanvulling zijn maar geen substituut. Plus een KNAP Drip kan niet tijdens de zwangerschap worden ondergaan.

Advertentie

Save

Save

Add a comment

Geef een reactie