Beauty

Uitgelegd: de ´totale gezicht benadering´ als de opvolger van de zogenaamde liquid facelift

Annebeth Kroeskop is een gevestigde naam in de cosmetische industrie. Ze maakt menig Amsterdammer net een beetje mooier en runt samen met huidspecialiste Lindsay van der Looij alweer 4 jaar haar eigen kliniek ´Knap Institute. Annebeth zit al heel wat jaartjes in het vak en heeft onder andere een tijdje meegelopen bij een bekende privé kliniek in New York. Haar signature behandeling op dit moment is de opvolger van de liquid facelift. Annebeth noemt deze behandeling haar ´totale gezicht benadering´ en daar willen wij even wat meer van weten.

annebeth-interview-the-mom

Annebeth legt uit dat klanten voorheen vaak binnenkwamen om aan 1 zone te werken met botox of fillers maar dat de huidige trend veel meer op het gehele gezicht is gericht. En dat is eigenlijk ook logisch want door aan 1 zone te werken verandert de balans in het gezicht en kan het resultaat verbeteren wanneer bepaalde andere zones ook een touch up krijgen. En dit is precies waar Annebeth zich op focust met de ´totale gezicht benadering´. Is dit hetzelfde als de zogenaamde ´liquid facelift´? Het antwoord is nee, de ´totale gezicht benadering´ gaat net een stapje verder door het behandelen van vaak ´vergeten´ zones en het gaat erom dat de cosmetisch arts als het ware artisitieke vrijheid krijgt om het gezicht geheel in harmonie te brengen met diverse injectables in 1 behandeling.

Klanten komen vaak heel gericht bij Annebeth met 1 zone waar ze aan willen werken. Neem bijvoorbeeld het opvullen van de wangen waarbij deze voller gemaakt worden met een filler voor een jeugdige uitstraling of contouring van de jukbeenderen. Door deze ´aanpassing´ is het volgens Annebeth belangrijk om goed te kijken of het gezicht opnieuw in balans gebracht moet worden. Het natuurlijke verouderingsproces vindt namelijk nooit plaats in slechts 1 zone maar heeft invloed op het gehele gelaat.

Veelgehoorde klachten van mensen die een injectable behandeling willen ondergaan zijn een vermoeid, ´afgeleefd´ of boos uiterlijk. Deze gezichtsuitdrukkingen komen meestal niet door 1 bepaalde feature in het gezicht maar is vaker een combinatie van verschillende features. Een ´totale gezicht benadering´ kan uitkomst bieden en een vermoeid uiterlijk omtoveren in een fris en jeugdige uistraling door alle zones te geven wat het nodig heeft op dat moment.

Arzu-voor-na-cosmetische-behandeling

De totale aanpak bestaat uit een combinatie van (meestal verschillende soorten) fillers en botox.  Door meer materiaal te gebruiken kunnen zo ook de wat minder voor de hand liggende zones in het gezicht aangepakt worden zoals kuiltjes in het verhoofd, de slapen en de kaaklijn. De totale gezicht benadering draagt bij aan het optimaal in evenwicht brengen van het gezicht en algehele huidverjonging. Er wordt onder andere gekeken waar in het gezicht eventueel de huid wat verslapt is en hoe stevigheid gerealiseerd kan worden. Diverse fillers brengen volume terug, versterken de gezichtscontouren en hydrateren de huid van binnenuit. De botox uiteindelijk helpt om toekomstige tekenen van veroudering uit te stellen en rust in het gezicht terug te brengen.

Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop zeg het volgende over haar signature behandeling:

¨Het doel van deze behandeling is zeker niet om de cliënt een ´make over´ te geven maar meer een serie behandelingen om het gezicht langzaam te verbeteren en te harmoniseren. Ik focus op een lange termijn look waarbij we het gezicht zo behandelen dat het jonger en frisser oogt maar wel passend blijft bij de leeftijd. ¨

Tot slot wordt er ook aandacht besteed aan het verbeteringsproces van de algemene huidkwaliteit. De huid vormt namelijk de basis voor een fris en jeugdig uiterlijk. Met diverse laserbehandelingen en peelings kan de huid zichtbaar verbeterd worden en bij voorkeur worden deze behandelingen ook aangevuld met supplementen. Er zijn diverse supplementen voorhanden die de huid ondersteunen op het gebied van hydratatie en de opbouw van collageen.

Ieder gezicht is uniek en daarom zal de aanpak voor iedereen anders zijn, afhankelijk van de huidkwaliteit, leeftijd en wensen van de klant.

Wil je meer weten? Plan dan een vrijblijvend consult in met Annebeth.

Add a comment

Geef een reactie