Beauty

Uitgelegd: alles wat je wilt weten over lip fillers

Volle lippen zijn trending! Veel modellen en andere celebrities nemen het voortouw en laten ons zien dat volle lippen prachtig zijn  en ook dat er helemaal niets mis mee is om er gewoon open over te zijn. Wat nou taboes!

Cosmetisch arts Annebeth Kroeskop van KNAP Institute vertelde ons dat ze dames (en zeker ook heren) in de kliniek ontvangt die een wat dunnere lip extra volume willen geven maar dat er ook veel dames langskomen die net een touch up in de huidige vorm willen zien. Vooral een paar prikjes op de cupidoboog is een veel gevraagde behandeling op dit moment. Dit benadrukt net de mooie lijn om je mond voor een prachtig en natuurlijk effect.

Annebeth-Kroeskop-Amsterdam1

Less is more is altijd het motto bij Annebeth. Opvulling van de lippen moet volgens haar wel met mate gebeuren en het belangrijkste is om eerst de huidige vorm van de lippen goed te analyseren. Vanuit daar kan er bepaald worden welke vorm en hoeveelheid vulling een natuurlijk effect zal geven. Want wist je bijvoorbeeld dat teveel filler je ouder kan doen lijken? Het woord ´ouder´ geeft ons de kriebels dus wees er zeker van dat je plaats neemt in de stoel van een zeer ervaren arts.

lipfillers-knap-institute-the-mom-1

Before & After

Annebeth werkt uitsluitend met een afbreekbare filler van hyaluronzuur en ze plaatst de filler graag in etappes. Liever een keer extra terug komen voor de magic touch dan te veel injecteren in één keer is haar werkwijze. Daarnaast weet Annebeth de filler zo te plaatsen dat het zogenaamde ´duckface´ effect ver weg blijft en ben je dus verzekerd van mooie volle lippen die helemaal bij jou passen.

lipfiller-rand-the-mom

Opvullen lippenrand

Mocht je een bepaalde shape voor ogen hebben dan raadt Annebeth je aan om referentie materiaal mee te nemen naar het consult. Samen met de behandelend arts kun je dan kijken of wat je voor ogen hebt ook daadwerkelijk bij jouw gezicht past. Gemiddeld heb je zo´n 6 maanden plezier van de filler.

lipfillers-knap-institute-the-mom

De behandeling zelf is kort en niet pijnlijk. Je krijgt een verdovende crème aangebracht die een paar minuutjes moet inwerken zodat het prikken zelf bijna pijnloos is. Na het prikken worden de lippen meteen gekoeld met een ijspack en je kunt de eerste 2 dagen eventueel wat last hebben van een lichte zwelling of blauwe plekjes. Laat je de behandeling door Annebeth uitvoeren dan kom je ongeveer 2 weken na het prikken terug in de praktijk voor de evaluatie en een eventuele touch up! Vervolgens is het de hoogste tijd om van je prachtige lippen te genieten!

Meer weten? Vraag dan hier een vrijblijvend consult aan bij Annebeth Kroeskop. 

Vanaf prijs: 350 Euro

 

Add a comment

Geef een reactie