Beauty

Tried & Tested: Quanis Dermafiller behandeling bij KNAP Institute

KNAP Institute heeft onlangs een gloednieuwe behandeling aan het pakket toegevoegd; namelijk de Quanis Dermafiller behandeling. Ik heb deze behandeling op uitnodiging van KNAP en wiemooiwilzijn.nl mogen testen en ben direct enthousiast. Deze innovatieve behandeling vermindert direct fijne lijntjes en corrigeert volume verlies door het insluizen van hyaluronzuur, collageen en vitamine C via pads die micro naaldjes bevatten.

Leuk om te weten is dat een team van artsen en onderzoekers opzoek waren naar een snelle en pijnloze manier om vaccinaties toe te kunnen dienen bij kinderen. Quanis Dermafiller heeft van deze techniek gebruik gemaakt om een behandeling te introduceren die pijnloos de huid verjongt en verfrist.

Processed with VSCO with c1 preset

De eerste behandeling bij KNAP Institute

Hyaluronzuur is een lichaamseigen stof. Bij een gebrek aan, verslapt en veroudert de huid. Om hyaluronzuur van buitenaf toe te kunnen dienen in de huid, dient deze van een hele fijne moleculaire structuur te zijn. De werkzame stoffen van Quanis Dermafiller zijn gekristalliseerd en verwerkt tot minuscule puntjes (200 en 300 micron) die daardoor makkelijk de huid kunnen penetreren. Na 20 minuten zijn de bestanddelen in de huid opgenomen en zie je direct resultaat. Bij één behandeling houdt het resultaat zo’n 72 uur aan, ideaal voor een feestje, bij een druk moeder bestaan of na een lange vlucht!

De eerste behandeling krijg je in de kliniek (Dermafiller Professional) waarna je het gebruik van de pads thuis doorzet (Dermafiller Home). Je kunt dit in kuurvorm doen (2x per week) of wanneer je de huid even een oppepper wilt geven. Zelf vlieg ik regelmatig op en neer omdat ik in Barcelona woon en na het vliegen krijg ik vaak last van wallen (vocht onder de ogen). Ik plak de pads daarom graag in het vliegtuig op zodat ik hier minder last van heb. Het resultaat? Een vollere en gehydrateerde huid waardoor je meteen weer fris voor de dag komt. Je kunt de pads aanbrengen op je probleemzones. Naast onder de ogen zijn ze ook ideaal om de neus lippen plooi te verbeteren.

Goed om te weten is dat de Quanis Dermafiller niet op dieren is getest, geen alcohol bevat en vrij is van geur- en kleurstoffen of conserveringsmiddelen.

De behandeling is verkrijgbaar bij KNAP vanaf 42,50.

quanis-dermafiller-the-mom-knap-institute

Add a comment

Geef een reactie