Beauty

NYE 2018: de 4 mooiste kapseltrends by Iris Poldervaart

It’s party time! Vanavond is het tijd om de champagne te laten ploppen en het nieuwe jaar in te dansen. Natuurlijk doen we dat in een stunning party outfit met matching hair. Vandaag deelt mommy Iris Poldervaart -Co-Owner van The Color- haar 4 favoriete NYE kapsel met ons. 

 Het aftellen is begonnen, vannacht om 24:00uur proosten we met elkaar op een waanzinnig mooi nieuw jaar. Je outfit hangt vast als  klaar en nu ben je haastig op zoek naar een kapsel dat perfect aansluit en zorgt dat jij kan shinen.

Dus zet ik graag vier belangrijkste trends voor je op een rij!

Glass hair (wat?) Ja inderdaad ‘glass hair’ is mega hot op dit moment. Je krultang mag even in de hoek blijven liggen of je moet deze inruilen voor een  stijltang. Maar de schaar moet er wel even in. Een scherpe bob, die je extreem stijl en glanzend draagt! We zagen het al voorbij komen bij Hailey Baldwin, Dua Lipa en Jenna Dewan. Super chic voor de feestdagen.

Shiny hairclips Je insta feed staat er al vol mee. Eén of twee platte clips aan de zijkant van je haar. Je stijlt je haar in een zijscheiding met lage paardenstraat. Je haar is extreem glad en glanzend. Om het haar zo glad te krijgen adviseren wij om er een mouse in te doen en het glad te föhnen. Daarna spray je er een Glans spray overheen om ervoor te zorgen dat het goed blijft zitten.

Haarband. Een hele simpele maar doeltreffende elegante look. Qua styling hoef je hier helemaal niet zoveel voor te doen. Het enige voorbereidende werk dat je hebt is de aanschaf van een mooie haarband.

Kleurrijke side-sweep met peak-a-boo Bij ons in de salons worden vooral veel highlights, balayage’s en colormelts gekleurd rond de feestdagen. Maar wil je nou echt iets leuks, feestelijks en aparts vraag dan om een peak-a-boo. Dit zijn een paar plukken (onder een zijscheiding) die in verschillende kleuren gekleurd kunnen worden. Denk aan pastel tinten of wellicht juist wat fellere kleuren. Als je je haar in een zijscheiding stijlt, dan zie je de kleuren. Draag jij je haar in een middenscheiding, zie je niets. Super leuk voor de afwisseling.

Happy New Year!

Iris

Add a comment

Geef een reactie