Beauty

Nieuw: Revolutionaire TIXEL behandeling voor huidverjonging

Opzoek naar een behandeling om je huid te verbeteren? KNAP Institute introduceert een innovatieve huidverbeterende behandeling met de Tixel. Een mooie nieuwe huid van binnenuit is de ultieme droom en met de Tixel kan hier gehoor aan gegeven worden. De Tixel is de meest intensieve warmte therapie tegen huidveroudering en de before-after beelden beloven prachtige resultaten. De Tixel kan ook mooi ingezet worden op een verslapte buik na de bevalling. Zie onderaan dit artikel een before & after foto van een buik die behandeld is met de Tixel.

De Tixel werkt door middel van warmte en gebruikt een nieuw behandelconcept genaamd ´Thermo-Mechanische Ablatie´. Dit houdt in dat een kopje (1 cm2) met kleine titaniumpinnen heel kort tegen de huid aan wordt geschoten. Door middel van een korte contactduur met de huid worden er micro gaatjes in de huid gemaakt en wordt de warmte diep in de huid gebracht. Door deze kleine wondjes wordt een wondgenezingsproces op gang gebracht. De afgifte van hitte in de lederhuid zorgt voor collageen remodellering, die resulteert in een stevigere huid.

Het resultaat van de Tixel is vergelijkbaar met die van een CO2 laser, maar met een minder lange down time en minder bijwerkingen. De Tixel behandelt de huid alleen door middel van warmte en deze behandelmethode valt daarom niet in de categorie lasers. Omdat de Tixel de epidermis veel minder verwondt dan andere apparatuur is de hersteltijd rond de 4-6 dagen, en is het risico op complicaties kleiner. Het voordeel van de Tixel is dat ook het gebied rond de ogen behandeld kan worden, omdat er niet met licht maar met warmte gewerkt wordt.

Naast het gezicht, de hals en het decolleté kunnen ook de armen, handen, benen, buik en billen behandeld worden met de Tixel.

De Tixel wordt onder andere worden ingezet voor:
· vermindering fijne lijntjes
· vermindering rokers huid
· vermindering diepere lijnen
· versteviging van verslapte huid
· versteviging hangende oogleden

Er zijn gemiddeld 4-6 behandelingen nodig om de huid volledig te vernieuwen. Tussen elke behandeling zit ongeveer 4 weken. Iedere behandeling geeft verbetering maar het volledige resultaat is na circa 6 maanden zichtbaar. Poriën worden verfijnd en de huid zal jonger en gladder aanvoelen. Na de eerste serie behandelingen gaat de huid zelf verder met het aanmaken van collageen en elastine waardoor het effect van verjongen doorwerkt. Om het resultaat bij te houden is een jaarlijkse follow up behandeling gewenst.

Prijs vanaf 120 euro.

knap-tixel-laser-2

knap-tixel-laser-3

knap-tixel-laser

Add a comment

Geef een reactie