Beauty

Het najaar is de tijd bij uitstek om te starten met laserontharing

Droom jij van year round gladde benen en oksels zonder dat je ook maar 1 keer hoeft te scheren? Als je nu start met laserontharing dan kun je volgend jaar zomer haarvrij het strand op! Bij KNAP Institute kun je nu terecht voor een fijne korting waarbij je laserontharing oksels gratis erbij krijgt.

Bij KNAP Institute wordt gewerkt met de Harmony XL Pro laser. Elk huidoppervlak van het lichaam kan bij behandeling pijnloos worden onthaard door middel van deze nieuwste en veilige SHR (Super Hair Removal) methode. De laser warmt de haarfollikel geleidelijk op waardoor de haar loslaat en in het haarzakje geen nieuwe haar meer kan groeien. Bij de behandeling laat de huidspecialist een mobiel handapparaat over het huidoppervlak glijden. Alleen de  bovenste huidlaag wordt verwarmd. Om te voorkomen dat de huid teveel opwarmt wordt de huid direct na behandeling gekoeld.

Na iedere behandeling zal de haargroei lichter worden totdat de stamcellen daadwerkelijk zijn uitgeschakeld. De behandeling is toepasbaar op ongewenste haargroei op het gezicht, de benen, de rug, buik, oksels en buitenrand bikinilijn. Voor meer informatie lees je verder via https://www.knapinstitute.nl/laser-ontharen-amsterdam/

laser-ontharen-knap-institute

 

https://www.knapinstitute.nl/laser-ontharen-amsterdam/

Add a comment

Geef een reactie